Üniversitelerde Atatürkçü gençlik rüzgarları esiyor

Üniversitelerde Atatürkçü gençlik rüzgarları esiyor

Yeni eğitim-öğretim döneminin başlamasıyla birlikte binlerce öğrenci kampüslerdeki yerini aldı.

Türkiye'nin vatansever, devrimci, Atatürkçü gençleri ise vakit kaybetmeden çalışmalara başladı. Üniversitelerde adeta Atatürkçü gençlik rüzgarı esiyor.

Atatürkçü Düşünce Kulüpleri ve Türkiye Gençlik Birliği İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere pek çok yerleşkede tanıtım stantları açarak 'Atatürkçü Gençliğe Katıl' çağrısı yapıyor. Kampüsleri afişlerle donatıyor, bildiriler dağıtıyor.

Ülkemizin bağımsızlığından ve birliğinden yana olan öğrenciler Atatürk'te birleşiyor. Daha ilk haftadan Atatürkçü Düşünce Kulüpleri'ne ve TGB'ye yüzlerce öğrenci üyelik için başvurdu.

Üniversitelerdeki yeni dönemi değerlendiren TGB Genel Başkan Yardımcısı Elif İlhamoğlu; ''Türkiye Gençlik Birliği olarak döneme hızlı bir başlangıç yaptık. Türkiye'nin dört bir yanındaki üniversitelerde Atatürkçü Gençliğe Katıl sloganı ile çalışmalarımızı yürütüyoruz. Amerikancı bölücü terör örgütleri PKK ve FETÖ'ye karşı tüm vatansever üniversite gençliğini bağımsız ve demokratik Türkiye mücadelesi etrafında birleştirerek bölücüleri üniversitelerimizden uzaklaştırmayı hedefliyoruz. Bugün ordumuzla birlikte Amerikancı teröre karşı Türkiye'nin birliği bütünlüğü için yürütülen mücadelenin simgesi olan Türk bayrağı ve Atatürk'ü , biz de üniversitelerin simgesi yapacağız.'' dedi.

ulusalkanal.com.tr

Ankara Üniversitesi Gölbaşı Kampüsü

Boğaziçi Üniversitesi

İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi

Dokuz Eylül Üniversitesi

Ege Üniversitesi

İstanbul Üniversitesi

İstanbul Aydın Üniversitesi

İstanbul Teknik Üniversitesi

İstanbul Teknik Üniversitesi

Selçuk Üniversitesi

Marmara Üniversitesi

Marmara Üniversitesi

üniversiteler