Sinemaseverleri bu hafta sonu 1'i yerli 5 yeni film bekliyor

Sinemaseverleri bu hafta 1'i yerli 5 yeni film bekliyor. İşte, bugün Vizyona giren filmler ve konuları...

Sinemaseverleri bu hafta sonu 1'i yerli 5 yeni film bekliyor

Sinema salonlarında bu hafta biri yerli 5 yeni film vizyona girecek.

Vizyona girecek ilk film yönetmenliğini Courtney Hunt'un yaptığı ve başrollerinde Keanu Reeves, Renee Zellweger'in yer aldığı "Yüce Adalet". Dram ve gerilim türündeki film, başarılı bir savunma avukatının, babasını öldürmekten yargılanan genç müvekkilini hapisten kurtarmaya çalışmasını konu alıyor.

Bu hafta vizyona girecek bir diğer film de, "Kralın Kılıcı... Fantazi dünyasında geçen olayları konu alan filmin yönetmenliğini Takeshi Nozue üstlenmiş.

Haftanın birdiğer filmi ise Viral ... Sofia Black Delia, Analeigh Tipton ve Colson Baker'in oynadığı filmin yönetmenliğini Henry Joost ile Ariel Schulman yapıyor. Film, yeni geldikleri kasabadaki hayatlarına uyum sağlamaya çalışan iki genç kızın, okulda öğretmen olarak çalışmaya başlayan babalarının aileye yeni bir başlangıç yapmaya karar vermesi ile yaşadıkları endişeyi konu ediniyor.

Vizyona girecek bir diğer filmde Bol Şans... Gökhan Yılmaz'ın yazıp yönettiği filmde Selim Gülgören, Burçin Abdullah, Emir Benderlioğlu ile Sarp Bozkurt rol aldı. Dram türündeki film, İstanbul'da arkadaşının barında şarkıcılık yapan bir gencin, babasının ölümü üzerine doğup büyüdüğü köye gelip cenaze işlerini hemen halledip dönmeyi planlarken, kendini köyde kalıp babasının işletmekte olduğu açık hava sinemasının ihalesini alma mücadelesinin içinde bulması etrafında dönüyor.

Haftanın son filmi ise Barbie: Uzay Macerası... Michael Goguen ve Andrew Tan'ın yönetmenliğini film, Barbie'nin dünyadan çok uzakta yepyeni bir macera peşinde koşmasını izleyicinin beğenisine sunuyor.

ulusalkanal.com.tr