Doğu Perinçek: 7 Haziran öncesi Meclis'te olacağız!

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek bugün partisinin genel merkezinde düzenlenen basın toplantısında konuştu. İşçi Partisi’nin 15 Şubat Pazar Günü Ankara Spor Salonu’nda düzenlenecek olan Milli Hükümet İçin Birlik Kurultayı”na tüm milliyetçileri, halkçıları ve sosyalistleri davet eden Perinçek, vatanda birleşiyoruz” dedi.

Doğu Perinçek’in açıklamaları şöyle:

Bandırma Vapuru’na Biniyoruz

Türkiyemizi borç batağından çıkarmak ve üretim ekonomisini kurmak için biraraya geliyoruz. Bölünme sürecine son vermek ve ülkemizi yeniden bütünleştirmek için toplanıyoruz. 7 Haziran seçimlerine “Üreten ve Birleşen Türkiye” sloganıyla gidiyoruz. Bandırma Vapuru’na biniyoruz. Hatta biz bu vapuru Nuh’un Gemisi’ne benzetiyoruz. “Bu Bandırma Vapuru bizi götürür mü, götürmez mi?” diye pazarlıklara girmiyoruz. Bizim Bandırma Vapuru ile bir pazarlığımız yok.

Özgür Bir Türkiye Olacak

Cumhuriyetimizi yeniden Atatürk temelinde örgütleyeceğiz.

Emeği ve emekçiyi özgürleştireceğiz.

Özgür bir Türkiye olacak.

Kardeşlik Türkiyesi’ni yeniden kuracağız.

Bölücü terörün sonu gelmiştir. Komşularımızla birlik içinde bu sorunu kökünden çözeceğiz. Irak, İran, Suriye, Lübnan, Mısır, Filistin ve diğer komşularımızla teröre son vereceğiz.

Vatanda Birleşmeye Çağırıyoruz

Tüm milliyetçileri, halkçıları ve sosyalistleri vatanda birleşmeye çağırıyoruz. 15 Şubat Pazar Günü Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştireceğimiz kurultayımıza tüm yurtseverleri davet ediyoruz.

7 Haziran Öncesi Mecliste Olacağız

Doğu Perinçek basın açıklamasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. “MHP, CHP ve diğer partilerden katılımlar var mı?” sorusu üzerine “Vatanda birleşmeye büyük bir yöneliş var. İşçi Partisi omurgasında MHP, CHP ve diğer partilerden büyük bir akım var. Bizde onları kucaklıyoruz. İsim vermem çok doğru olmaz, kendilerinin açıklamasını daha doğru buluyorum” dedi.

Doğu Perinçek, “7 Haziran öncesinde mecliste olacak mısınız?” sorusunu ise “7 Haziran öncesinde mecliste olacağız. Tahminim önümüzdeki dönemde mecliste olacağız” diye cevapladı.

Kamera: Serkan Bayraktar

ulusalkanal.com.tr

işçi partisi Doğu Perinçek Milli Hükümet İçin Birlik Kurultayı