Dursiye Sağlam öldürülmüş! Müge Anlı ile Tatlı Sert 18 Şubat Salı izle! Müge Anlı'da neler oluyor?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün neler yaşanıyor? Müge Anlı ile canlı özet...

Dursiye Sağlam öldürülmüş! Müge Anlı ile Tatlı Sert 18 Şubat Salı izle! Müge Anlı'da neler oluyor?

Müge Anlı'da bugün; Dün kızı ve kardeşi tarafından Müge Anlı'ya başvurulan Dursiye Sağlam'dan acı haber geldi. Son olarak Ahmet adlı bir kişiyle görüşen Dursiye'nin gizemli ölümü bugün programda ele alındı.

Dün yayından 2 saat sonra gözaltına alınan Ahmet, sorgu sırasında Dursiye Sağlam'ı öldürdüğünü itiraf etti. Müge Anlı'nın aktarımına göre; birliktelik yaşayan Dursiye ve Ahmet, gece buluştu. Ahmet sorgu sırasında bu ilişkiyi bitirmek istediğini fakat Dursiye'nin istemediğini iddia etti. Onun sonrasında çıkan arbede de arabanın içerisindeyken Dursiye'yi bıçaklayarak öldürdü. Daha sonra cesedi yakarak yok etmek istemiş fakat beceremeyince yolun kenarına atıp kaçtı. 55 yaşındaki Ahmet'in, evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi.

25 yaşındaki Tuğba Özbek, Denizli Çivril'e bağlı Gürpınarlı olduğunu öğrendiği babası Nedim'i arıyor. Annesi Fatma, senelerdir babası hakkında yanlış bilgi vermiş ve yıllarca babasının kim olduğunu bilmiyordu. Annesi hapiste olan Tuğba babasını buldu. Babası ile yarın programda görüşecek.

Manisalı çiftçi Sezai Harman şüpheli bir şekilde ölünce çocukları Müge Anlı'ya başvurdu. Zehirlenme şüphesiyle hayatını kaybeden Sezai Karakoç'un eşi Ayşe'nin başkası ile görüştüğü iddia edildi. Ayşe'nin sevgilisine para yedirdiği de iddialar arasında yer aldı. Ayşe'nin öz kızı Eda, annesinin başka kişilerle görüştüğünü yakaladığını anlattı. Fakat Ayşe, bunun üzerine kızını evde istemedi.Sezai'nin ölümünden hemen sonra traktörleri ve malları satan Ayşe ise malların nereye kaybolduğunu soran üvey kızı Canan'ı suçladı. Canan ile eşinin onu evden atmaya çalıştığını ve Canan'ın eşinin kendisine tecavüz etmeye çalıştığını iddia etti. Ayşe'nin öz kızı Eda ise annesinin yalan söylediğini iddia etti.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 18 ŞUBAT SALI

ulusal.com.tr

Afyonkarahisar müge anlı ile tatlı sert müge anlı 18 Şubat Salı