Etkisiz hale getirilen teröristin üzerinden Ahmet Davutoğlu'nun kitabı çıktı

Türk Silahlı Kuvvetleri, Cudi Dağı'na operasyon düzenledi. Genelkurmay Başkanlığı'nın etkisiz hale getirilen PKK'lıların üzerinden çıkan silah, mühimmat ve diğer malzemelerin fotoğraflarını kamuoyuyla paylaştı. O fotoğraflarda eski Başbakan ve AKP Milletvekili Ahmet Davutoğlu'nun "Staretejik Derinlik" adlı kitabının yer alması dikkat çekti

Etkisiz hale getirilen teröristin üzerinden Ahmet Davutoğlu'nun kitabı çıktı

Şırnak'ta PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda Eski Başbakan ve AKP Milletvekili Ahmet Davutoğlu'nun "Staretejik Derinlik" adlı kitabı bulundu.

Mehmetçik, Cudi Dağı'nda PKK'ya ağır darbe vurdu. 23'ncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlı tarafından Anılmış-Kemerli bölgesine operasyon düzenlendi.

Operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat bulundu. Genelkurmay Başkanlığı ele geçirilen silah, mühimmat ve dökümanların fotoğraflarını yayınladı. O fotoğraflar arasında AKP Milletvekili Ahmet Davutoğlu'nun "Staretejik Derinlik" adlı kitabının yer alması dikkat çekti.

3 PKK'lının öldürüldüğü operasyonda 1 adet M-16 piyade tüfeği, 1 kanas keskin nişan silahı, 1 kanas dürbünü, 2 el bombası, 1 antitank mayını, 6 adet PKM79 füze mühimmatı, 1 basma düzenekli mayın, 12 zaman ayarlı El Yapımı Patlayıcı düzeneği, 1 tabanca, 1 av tüfeği ve bu silahlara ait şarjörler ile 60 paket kaçak sigara ve çok sayıda gıda malzemesi bulundu.

ulusalkanal.com.tr

Ahmet Davutoğlu