ODTÜ'de PKK yanlısı gruplar TGB'ye saldırdı

Türkiye Gençlik Birliği'ne saldıran PKK yandaşları püskürtüldü. ODTÜ'de Öğrenci Temsilcileri Konseyi için çalışma yürüten TGB'lilere ÖDP ve Halkevleri üyesi bir grup sopa ve kesici aletlerle saldırdı. TGB, saldırı düzenleyenler hakkında suç duyurusunda bulunacak.

PKK yandaşları, Atatürkçü gençliğe saldırdı. Saldırı anında püskürtüldü.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde Öğrenci Temsilcileri Konseyi için çalışma yürüten Türkiye Gençlik Birliği üyelerine, ÖDP ve Halkevleri sopa ve kesici aletlerle saldırdı.

Saldırı karşısında soğuk kanlı davranan TGB'liler PKK sempatizanlarını püskürttü.

Saldırı sonrası açıklama yapan TGB ODTÜ Sorumlusu Tolga Dişçi, suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

TGB ODTÜ Sorumlusu ve ODTÜ Hazırlık Öğrenci Temsilcisi Tolga Dişçi şu açıklamayı yaptı:

Bugün ODTÜ'de Öğrenci Temsil Kurulu seçimleri için çalışması yürüten TGB üyesi arkadaşlarımıza, PKK yanlısı bir grup fiziki saldırı gerçekleştirdi."

Bu PKK yanlısı gruplar açıkça ODTÜ öğrencisinin özgür seçim hakkına ve propaganda hakkına müdahale etmeye çalışmaktadır. Yönetmeliğe ve hukuka aykırı bu fiziksel saldırıyı arkadaşlarımız soğukkanlı bir biçimde önledi.

ODTÜ'de vatanseverliğin etkisinin yükselmesinden rahatsız olan PKK yandaşları, ÖDP ve Halkevleri grupları çaresizlik içindedir. ODTÜ'nün vatansever ve Atatürkçü gençleri olarak, ODTÜ öğrencisinin düşüncelerini engelleme çalışmalarına izin vermeyeceğiz ve her türlü hukuki işlemi başlatacağız.

ulusal.com.tr

saldırı tgb odtü