Şüpheli avukatlar Bekir Mustafa Yılmaz ve Atilla Tarık Çiçekçi tutuklandı

MİT Tırları soruşturmasında mahkemeye sevk edilen şüpheli avukatlar Bekir Mustafa Yılmaz ile Atilla Tarık Çiçekçi tutuklandı. Operasyonun firari zanlılarından avukat Sönmez Ahi yakalanırken, kayıplara karışan avukat Faruk Öksüz'ün yakalanması için başlatılan çalışmalar ise sürüyor.

Şüpheli avukatlar Bekir Mustafa Yılmaz ve Atilla Tarık Çiçekçi tutuklandı

MİT Tırları soruşturmasında gözaltına alınan 2 şüpheli avukat tutuklandı. Gözaltı kararının ardından kayıplara karışan 1 avukat da yakalanarak emniyete götürüldü.

İstanbul 5'inci Sulh Ceza Mahkemesi avukatlar Bekir Mustafa Yılmaz ve Atilla Tarık Çiçekçi'nin MİT Tırlarının dururulması soruşturmasından tutuklanmasına karar verdi. 2 avukata "F tipi örgüte üye olmak" ve “Siyasal ve askeri casusluk” ile “Gizli kalması gereken bilgileri açıklamak” suçlamaları yöneltildi.

Şüpheli avukatlara F tipi örgüt ile irtibatları ve Cumhuriyet Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'dan satın aldıkları daire ve aralarındaki para trafiği ile ilgili sorular yöneltildiği öğrenildi.

Adreslerinde bulunamayan avukatlardan Sönmez Ahi ise yakalanarak emniyete götürüldü. Ahi'nin MİT tırlarını durduğu gerekçesiyle tutuklanan Tuğgeneral Hamza Celepoğlu'nun avukatlarından olduğu belirtildi. Son firari avukat Faruk Öksüz'ün yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

ulusalkanal.com.tr