CHP erken seçime hazırlanıyor

CHP olası erken seçime karşı hazırlık için düğmeye basıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin il başkanlarıyla Kahramanmaraş’ta bir araya gelecek, başkanlara daha önce üzerinde düşünülmüş bir çalışma modeli önerecek. “Sandık çevresi örgütlenme modeli” adı verilen çalışmanın masaya yatırılacağı toplantı iki gün sürecek.

CHP erken seçime hazırlanıyor

CHP erken seçime hazırlanıyor. Olası bir erken seçim öncesi yeni planlamalar için düğmeye basıyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinden olası bir erken seçim için hazırlık yapmasını istedi.

Kılıçdaroğlu haftaya partisinin il başkanlarıyla Kahramanmaraş’ta bir araya gelecek.

Habertürk’ün haberine göre, önümüzdeki hafta Cuma günü yapılacak il başkanları toplantısı iki gün sürecek.

Seçim hazırlıklarının konuşulacağı toplantıda, CHP’nin uzun süredir üzerinde çalıştığı “sandık çevresi örgütlenme modeli” masaya yatırılacak.

Olası bir erken seçime karşı şimdiden hazırlık yapılmasını kapsayan modele göre, seçimlerde oy kullanılacak her sandık için CHP, en az iki kişiden oluşan sandık sorumlularını şimdiden belirleyecek.

Sandıklarda görevlendirilen parti üyeleri, seçimlere kadar geçecek sürede tüm örgütlenme çalışmalarından sorumlu olacak.

Sorumlular, parti içinde eğitime alınacak. Eğitimin ardından gerekirse ev ev ziyaretler yapıp seçmene ulaşacak, müşahit belirleyecek.

Öte yandan Kılıçdaroğlu’nun hafta içi Başbakan Binali Yıldırım ile de görüşmesi bekleniyor. Görüşmede Kanun Hükmünde Kararnameler, gündeme gelecek.

Kılıçdaroğlu’nun, partisine ulaşan mağduriyet şikayetlerine ilişkin dosyayı Yıldırım’a sunacağı belirtiliyor.

ulusalkanal.com.tr