İşte Türkiye imamı!

F-Tipi örgütün Türkiye'deki 1 numarası açıklandı. Sabah Gazetesi, Türkiye İmamının eski Kaynak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özcan olduğunu yazdı. Gazeteye göre; Mustafa Özcan'ın 10 yıl Hava Kuvvetleri, 20 yıl da Balkanlar İmamı olarak faaliyet yürüttüyor.

İşte Türkiye imamı!

F-tipi örgütün Türkiye'deki tepe yöneticisi ortaya çıktı.

Cemaatin Türkiye İmamı olan isim, Diyanet İşleri Başkanlığı İl Müftülüğü'nden 2002'de emekli olan Mustafa Özcan.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre Özcan, 10 yıl Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın, 20 yıl da Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Karadağ, Kosova, Makedonya ve Yunanistan'daki faaliyetleri koordine ederek Balkanların İmamı olarak faaliyet gösterdi.

Mustafa Özcan 2002 yılından 2006 yılına kadar Kaynak Holding'in yönetim kurulu başkanlığını üstlendi. Haberde Özcan'ın cemaatin Fethullah Gülen'den sonraki en etkili isim olduğu belirtildi.

Habere göre Mustafa ÖZcan cemaatin 7 büyük abisinden biri. Özcan'ın Dragos sahil yolundaki bir villayı ofis olarak kullandığı ve görüşmelerini burada yaptığı da haberde yer aldı.

Özcan'ın bu villada daha önce yüksek yargı imamı olarak açıklanan Osman Karakuş ile sık sık bir araya geldiğine dikkat çekildi.

ulusalkanal.com.tr