Gaziantep'teki baklava ustalarının bayram telaşı başladı

Sipariş miktarı azalsa da Kovid-19 tedbirleri kapsamında ağızları tatlandırmaya devam edecek. Gaziantep'teki baklava ustalarının bayram telaşı başladı. Şimdiden siparişler peş peşe geldi.

Gaziantep'teki baklava ustalarının bayram telaşı başladı

Bayramın vazgeçilmezlerinden olan baklava bu bayram da ağızları tatlandıracak. Avrupa Birliği tarafından tescil edilen ilk Türk ürünü olan "Antep baklavası" na Kovid-19 düzenlemesi yapıldı.

Kovid-19 tedbirleri kapsamında yine Türkiye'nin dört bir yanına baklava gönderilebilecek.

Önceki senelerde 3 ve 5 kilogramlık tepsilerle sipariş verilen Antep baklavası, bu yıl ise daha çok küçük kutularla talep görüyor.

Kovid-19 önlemlerine uyan vatandaşlar aynı zamanda ziyaretine gidemeyeceği yakınlarına da sipariş veriyor.

Yoğunluğunun bu yıl biraz daha az olduğunu söyleyen Gaziantepli ustalar siparişlerin kargoyla her yere ulaştırabildiğini belirtti.

ulusal.com.tr

​Gaziantep baklava