Rusya Savunma Bakanlığından Kahramanmaraş'ta düşen uçakla ilgili açıklama

Rusya Savunma Bakanlığından, Kahramanmaraş'ta düşen Rus yangın söndürme uçağı ile ilgili açıklama geldi. Açıklamada, Be-200 uçağının, yangın söndürme görevinin ardından iniş esnasında düştüğünü ve olayın araştırılması için bölgeye ekip gönderildiğini bildirdi. Uçakta, Rus ordusundan 5 görevli ile 3 Türk temsilcinin bulunduğu da ifade edildi.

Rusya Savunma Bakanlığından Kahramanmaraş'ta düşen uçakla ilgili açıklama

Kahramanmaraş'ta yangın söndürme sırasında Rusya'ya ait bir yangın söndürme uçağı düştü.

Rusya Savunma Bakanlığından, Kahramanmaraş'ta Orman Genel Müdürlüğü hizmetinde kullanılan yangın söndürme uçağının düşmesine ilişkin yazılı açıklama geldi.

Açıklamada, Kahramanmaraş’ta düşen Be-200 uçağının, yangın söndürme görevinin ardından iniş esnasında düştüğünü ve olayın araştırılması için bölgeye ekip gönderildiğini bildirdi.

Açıklamada, "Be-200 uçağı Adana yakınlarında iniş yaparken düştü. Kazayı araştırmak üzere bir ekip kaza bölgesine gönderildi. Be-200'de Rus ordusuna bağlı 5 görevli ile 3 Türk temsilci bulunuyordu." ifadesi yer aldı.

rusya Kahramanmaraş türk son dakika uçak Rusya yangın söndürme uçağı rus rusya türkiye yangın söndürme uçağı rus türk rusya açıklama kahramanmaraş düşen uçak