Ulusal Kanal'ın imecesi için bugün son gün

Ulusal Gönüllüleri bir kez daha imece için kenetlendi.... Yurtseveler, TÜRKSAT'a uydu kirası nedeniyle yaşadığı zor günlerde kanal çalışanları yalnız bırakmadı. Kimi vardiyaya kalıp aldığı parayı gönderdi, kimi cebindeki son 20 lirasını, kimi yüzüğünü mektupla gönderdi... İmece için bugün son gün, Ulusal Kanal yurtseveleri göreve çağırıyor. Destek için: 0212 245 81 81

Ulusal Kanal'ın imecesi için bugün son gün

Ulusal Gönülülleri'nin başlattığı imece çağrısı için bugün son gün... Geçen hafta kanal için bir hafta daha süre tanıyan TÜRKSAT'a borcun ödenmediği takdirde ekran kararma tehlikesiyle karşı karşıya... Yurdun dört bir yanından ve Avrupa'dan çok sayıda yardım geldi ancak yeterli para henüz toplanamadı.

YÜZÜĞÜNÜ GÖNDERDİ

Ulusal Kanal'a mektup içinde ziynet eşyasını gönderen çok sayıda vatandaş oldu. Onlardan biri de Şule Baykal'dı. Yüzüğünü zarfa koyarak gönderen Şule Baykal'ın mektubu, kanal çalışanlarını duydulandırdı.İşte o mektup:

"Sevgili Ulusal Kanal,

Haftalardır imece çağrınızı izliyorum. Elimde nakit param olmadığı için, olsa da size gönderecek kadar olmadığı için, yüzüğümü yolluyorum.

Doğru birdir, siz de kanalların arasında en doğru kanalsınız. İyi ki sizi bulmuşum. Yaklaşık 4 yıldır sizi izliyorum. Sizin sayenizde bilinçliyim, bilgiliyim. Kanmıyorum ve kandırılmıyorum. Size çok şey borçluyum. Çünkü, Türkiye'nin umut ışığısınız.

Ulusal Kanal ailesini çok seviyorum, kanalın kapanmasına tahammül edemem.

Size katkıda bulunmayı kendime bir borç bildim.

Kendimi Ulusal Kanal ailesinden birisi olarak hissediyorum ve bunun için gurur duyuyorum.

Sevgiyle kalın,

Hoşçakalın."

TÜRKİYE'NİN CİĞERİ

Hayriye hanım da önce 100 TL gönderdi, yeterli miktar toplanamadığı için elindeki 1 gramlık altınını da Ulusal Kanal'a gönderdi. Hayriye hanım, mektubunda şu ifadelere yer verdi: "Ulusal Kanal'ı asla kapattırmayız. Türkiye'nin beynidir, ciğerleridir. Benim de nefes alma, dünyayı takip etme kanalımdır.

İmece çağrısı ilk yapıldığında internet bankacılığıyla oğlum Salim, banka hesap numarasına 100 lira gönderdi. Ama tamamlanmadığı için ben 1 gram altın avr. Elimde onu da gönderiyorum. Helal olsun vatanıma, kanalıma."

T.C. KALESİ

İmece çağrısına destek olan Erimet Yavaş da şunları kaydetti: "T.C. Kalesi olan büyük ve doğruları halka sunan, Ulusal Kanal çalışanlarına sonsuz sevgi ve saygılarımla... Başarılaırnın devamını diliyorum."

ulusal kanal