''Kesişme: İyi ki Varsın Eren'' 2021'de vizyonda

PKK'lı teröristler tarafından Trabzon'un Maçka ilçesinde şehit edilen Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hayatı beyaz perdeye taşınıyor. TRT tarafından çekimlerine başlanan sinema filmi 2021 yılında vizyona girecek.

''Kesişme: İyi ki Varsın Eren'' 2021'de vizyonda

2017 yılında PKK'lı terörisler tarafından şehit edilen Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hayatı sinema filmi oluyor.

''Kesişme; İyi ki Varsın Eren'' adını taşıyan filmin ilk fragmanı Eren Bülbül'ün doğum gününde TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren'in sosyal medya hesabından paylaşıldı.

''Ayla'', ''Müslüm'' ile ''Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu'' gibi başarılı yapımlara imza atan Mustafa Uslu tarafından hazırlanan ''Kesişme; İyi ki Varsın Eren'' sinema filminin yönetmenliğini Özer Feyzioğlu, müziklerini ise Fahir Atakoğlu yapıyor.

Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in hayatı beyaz perdeye taşıyan eser 2021 yılında gösterime girecek.

Eren Bülbül 11 Ağustos 2017'de Trabzon'un Maçka ilçesinde PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını güvenlik güçlerine ihbar etmiş, çıkan çatışmada Mehmetçiğin yanında korkusuzca duran 15 yaşındaki Bülbül ile onu korumak için siper olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik şehit edilmişti.

pkk terörist trabzon trt eren bülbül kesişme