Türk Gençliği 29 Ekim'de Anıtkabir'e: Antalya'da gençler yürüyüşe hazır

Türk Gençliği, 29 Ekim’de Anıtkabir’de olacak. Türkiye Gençlik Birliği, Birinci Meclis önünden Anıtkabir’e, Vatan, Üretim ve Gelecek için yürüyecek. Antalya’da Akdeniz Üniversitesi Öğrenci Toplulukları ile birlikte TGB, son hazırlıklarını yapıyor. 400’den fazla gencin katıldığı toplantılar yapan gençler büyük buluşmaya hazır.

Türk Gençliği 29 Ekim'de Anıtkabir'e: Antalya'da gençler yürüyüşe hazır

400’den fazla gencin katılımıyla toplantı yapıldı. Bildiriler dağıtıldı. Afişler asıldı. Antalyalı gençleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu sardı. TGB, büyük buluşma için hazır. Heyecan dorukta.

Türkiye Gençlik Birliği, 29 Ekim’de Vatan, Üretim ve Gelecek için yürüyüş yapacak. Gençler, Birinci Meclis önünde toplanacak. Marşlar ve büyük bir coşkuyla Anıtkabir’e yürüyecek.

Türkiye Gençlik Birliği Antalya’da, Akdeniz Üniversitesi Öğrenci Toplulukları ile birlikte son hazırlıklarını yapıyor. Genel Yönetim Kurulu Üyesi Umut Belen, çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.

Belen, tüm gençleri büyük yürüyüşe davet etti.

ankara antalya tgb türkiye gençlik birliği 29 ekim Akdeniz Üniversitesi anıtkabir Türk Gençliği tgb ankara Ankara Anıtkabir TGB Antalya