PKK, MOSSAD aklıyla hareket ediyor

Suriye'de Amerikan özel kuvvetleri tarafından eğitilen bölücü terör örgütü PKK mensupları Sur, Cizre ve Silopi gibi şehirlerimizde MOSSAD aklıyla saldırılar düzenliyor. Dar sokaklara, belediyeler tarafından kazılan hendeklere el yapımı patlayıcı tuzaklayan PKK'lılar, evlerdeki rulo yapılmış halıların içine, battaniyelerin, yorganların arasına, oyuncak bebeklerin içine de patlayıcı yerleştiriliyor. Güvenlik birimleri de patlayıcıları tek tek imha ederek ilerliyor. Halkın can güvenliğinin korunması için de yoğun bir çaba sarf ediliyor.

PKK, MOSSAD aklıyla hareket ediyor

Amerikan özel kuvvetleri delta force birlikleri tarafından Suriye'nin kuzeyinde eğitilen PKK'lılar, Türkiye'de Sur, Cizre ve Silvan gibi şehir merkezinde MOSSAD aklıyla saldırılar düzenliyor.

Güvenlik kaynaklarının aktardığı bilgilere göre, daracık sokaklara ve belediyeler tarafından kazılan hendeklere el yapımı patlayıcı bırakılıyor.

BEBEK OYUNCAKLARA PATLAYICI TUZAKLIYORLAR

Evlerdeki rulo halindeki halıların (Halı EYP), battaniyelerin, yorganların arasına, oyuncak bebek ve kamyonların içine de patlayıcılar yerleştiriliyor. Güvenlik birimleri bu yöntemin MOSSAD tarafından kullanıldığını ve PKK'nın bu tuzakları MOSSAD aklıyla yaptığını vurguluyor. Ve bu tuzaklar Mehmetçik tarafından tek tek imha ediliyor.

EVLERE PATLAYICILAR TUZAKLANIYOR

Teröristler, İHA ve helikopterler tarafından tespit edilmeyi engellemek için sokakların üzerini devasa brandalarla kapatıyor. Sokak girişleri de yine (Branda sokak girişi) brandalarla perdeleniyor.

SOKAKLARA DEVASA BRANDALAR GERİLİYOR

Terörisler saldırılarda keskin nişancıları da kullanıyor. Daha önceden bazı noktalara kitlenen keskin nişancılar güvenlik birimlerini uzaktan hedef alıyor.

KESKİN NİŞANCILAR

Güvenlik kaynakları teröristlerin kullandığı roketatarlar da sözde "Dost ve Müttefik" olarak tanımlanan ülkelere ait olduğunu teydediyor.

Güvenlik birimleri de bölgedeki sivil halkın zarar görmemesi için titiz davranıyor.

Sokağa çıkma yasağının uzun sürmesinin altında yatan ana neden de hem sivil hassasiyeti hem de dar sokaklarda yan yana yapışık nizamda binlerce evin olması. Teröristler Suriye'de Amerikan birliklerinden aldıkları eğitimleri Kobani'de olduğu gibi Sur, Cizre ve Silopi'de de uygulamaya çalışıyor.

Uzmanlar, birçok ülke ordularının meskun mahallerdeki murabebelerden kayıplar nedeniyle çekindiğine ancak Türk Ordusunun bu noktada Sur, Cizre ve Silopi gibi merkezlerde çok başarılı olduğuna dikkat çekiyor.

ulusalkanal.com.tr

pkk