'Bop Eşbaşkanlığının T.C’ye Tahammülü Yok'

Çorlu’daki Ziraat Bankasının yeni tabelasında T.C ibaresi kaldırıldı.

'Bop Eşbaşkanlığının T.C’ye Tahammülü Yok'

Haber: İmdat Şahin

Çorlu Saray caddesinde bulunan Ziraat Bankası önüne gelen Çorlu Halkı T.C’yi tekrar Ziraat Bankası tabelasına astı. CHP, İP, ADD, Memleket Sevdalıları Derneği, TGB, Eğitim İş Sendikası ve Tüm Yerel Sen Sendikası bir araya gelerek bir basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasından sonra T:C asıldı. Basın açıklamasını grup adına Eğitim Sendikası Çorlu Şube Başkanı Gürkan Cinci yaptı.

Bop Eşbaşkanlığının T.C’ye Tahammülü Yok

Basın açıklamasında konuşan Gürkan Cinci şunları söyledi.”Türk milleti yapaydır” ve “T.C. de diğer millî devletler gibi tasfiye edilecektir” fermanı daha 1990’lı yılların başında / Washington ve Brüksel’den ilan edildi. O zamandan beri sömürgeci sınıflar ve Türkiye’nin işbirlikçi büyük sınıf sermayesi, /Türk milletine ve T.C.’ye karşı savaş mevzisindedir. AKP, bu sınıf savaşının memurudur.

Bakın olay nereye kadar geldi! ABD’nin BOP Eşbaşkanlığı, devlet kurumların levhalarından T.C.’yi söktürüyor. Türkiye’nin en büyük sermaye kuruluşlarından Ziraat Bankası’nın da T.C.’ye hiç tahammülü kalmadı. / TC ibaresini tabelalarından sildiler.

Ancak son haftalarda ülkemizde yaşanan olaylara bakacak olursak, Sömürgeciliğe ve İşbirlikçilerine karşı Türk Milleti direniyor ! Direnme mevzisi; Yıkılmak istenen Milli Devlettir. Tabelalardan kaldırılan TC ‘dir. Milletin elinden bu mevzilerin alınmak istenmesi üzerine Türk Milleti ellerinde Türk ve Atatürk Bayrakları olmak üzere tüm Türkiye’de ayağa kalkmıştır. TC nin kaldırılmasına da, Bölünme Anayasa’sına da , PKK açılımına da hayır demektedir Türkiye Cumhuriyeti değil AKP Yıkılacaktır.

Buradan T. C ibaresine tahammül edemeyen müdürlere genel müdürlere de sesleniyoruz. Türkiye Cumhuriyeti ibaresini kaldırmak isteyenlere ortak olmayın bunlara karşı çıkın. Çünkü yapılmak istenen T.C ibaresi ile Türkiye Cumhuriyetini tasviye etmektir.

Bir kez daha altını çizerek Onlara Hatırlatıyor ve diyoruz ki ;Bu topraklar da Mustafa Kemaller yenilmez..

Siz TC ‘yi indirdiniz Biz de tekrar asıyoruz.” Dedi.

ulusalkanal.com.tr