Prof. Dr. Murat Dilmener'e veda

Yeni tip koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Prof. Dr. Murat Dilmener için meslektaşları anma töreni düzenledi. Tören, görevli olduğu İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yapıldı.

Prof. Dr. Murat Dilmener'e veda

Onlar hocalarını, meslektaşlarını, Türkiye ise koca yürekli bir bilim insanını kaybetti. Prof. Dr. Murat Dilmener için görevli olduğu İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde anma töreni düzenlendi.

Prof. Dr. Dilmener, yeni tip koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Meslektaşları dekanlık önünde onun için bir araya geldi. Bir dakikalık saygı duruşunda bulundular.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek,törende konuştu. Dilmener'in ardında bıraktığı o büyük mirasa sahip çıkacaklarını belirtti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da sosyal medyadan taziyelerini iletmişti. Koca Dilmener'in ardından şunları yazmıştı; "Bir çok kuşaktan hekim ve bilim insanının hocası, gençlerimiz için ise Enfeksiyon alanında hocaların hocasıydı. Dersleri ve hastalarına yaklaşımıyla ünlü hocamızı, Koronavirüs sebebiyle kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum."

ulusal.com.tr

koronavirüs