Hamza Hamzaoğlu Özlüce Tesisleri'nde

Hamzaoğlu: "Bursaspor'un gücü ortada, uzaklaşmış olan dinamiklerin yeniden bir araya gelmesi gerekiyor"

Hamza Hamzaoğlu Özlüce Tesisleri'nde

BURSASPOR'un yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, bugün İstanbul’dan Başkan Recep Bölükbaşı ile birlikte geldi.

Özlüce Tesisleri'ne yardımcılarıyla birlikte gelen Hamzaoğlu, gazetecilere "Bursaspor'un gücü ortada, uzaklaşmış olan dinamiklerin yeniden bir araya gelmesi gerekiyor. Çok kısa sürede toparlanıp tekrar coşkulu dönemi yakalayacağız" dedi.

BÖLÜKBAŞI: 1,5 YILLIK ANLAŞMA YAPTIK

Hamzaoğlu'nun göreve getirilmesi ile ilgili ilk açıklamayı Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı yaptı. Bölükbaşı, Hamzaoğlu'nun başarılarının ortada olduğunu vurgularken, "1.5 yıllık anlaşma yaptık. Bugün takımı ile ilk antrenmana çıkacak ve Cumartesi günü Torku Konyaspor maçında takımın başında olacak. Kendisine başarılar dilerim. Herkese hayırlı olsun, 1 tane Bursasporumuz var, Allah utandırmasın" diye konuştu.

EKİBİ DEĞİŞMEDİ, UZGUR’LA YOLLAR AYRILDI

Boynuna Bursaspor atkısı takılan Hamza Hamzaoğlu ise, Galatasaray'dan ayrıldıkları için üzgün olduklarını ancak, hayatın devam ettiğini söyledi. Hamzaoğlu, şöyle dedi:

"Üzüntümüz devam ediyor. Ama işimizi yapmamız da gerekiyor. Sayın Başkan beni aradığında 'Başarabiliriz, yapabiliriz' dedi. Ben de inandım, inşallah elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz. Bursaspor'un gücü ortada. Uzaklaşmış olan dinamiklerin yeniden bir araya gelmesi gerekiyor. Biz de katkı sağlarsak ki o heyecanla geldik. Bizlere inananlara mahçup olmayalım. İnşallah güzel şeyler başaracağız. Taraftarın takıma küsmesine gerek yok. Ertuğrul hoca (Sağlam) bu camiaya şampiyonluk yaşatmış bir isim ve bize de iyi bir ekip bıraktı. Çok kısa sürede toparlanıp tekrar coşkulu dönemi yakalayacağız."

Hamzaoğlu; Galatasaray'daki yardımcıları Fuat Buruk, Yıldırım Uran, Serkan Selman ve kaleci antrenörü Metin Mert ile çalışmaya devam edecek. Yeşil beyazlı takımı çalıştıran Ersel Uygur birlikte çalışmayacaklarını açıkladı. DHA