Polis o görüntüleri dağıttı

Burak Can Karamanoğlu'nun hayatını kaybetmesinin ardından Okmeydanı'na polis tarafından operasyon düzenlendi. 800 polisin katıldığı baskınlarda 8 kişi göz altına alındı. Polis, Karamanoğlu'nun öldüğü gün çekilmiş güvenlik kamerası görüntülerini de basına dağıttı. Görüntülerdeki kişilerin DHKP-C üyeleri olduğu iddia edildi.

Polis o görüntüleri dağıttı

İstanbul güne polis baskınlarıyla uyandı. Terörle Mücadele, Özel Harekat ve Çevik Kuvvet'e bağlı 800 polis, Şişli, Beyoğlu ve Sultangazi’deki çok sayıda adrese baskın yaptı.

Burak Can Karamanoğlu'nun faillerinin bulunması için yapılan operasyonda 8 kişi gözaltına alındı. Baskınlarda 2 tabanca ve 1 pompalı tüfek ve çok sayıda fişeği el konulduğu öğrenildi. Göz altına alınan kişilerin DHKP-C örgütüyle ilişkili olduğu iddia edildi.

Emniyet, operasyonun ardından Karamanoğlu'nun öldüğü güne ilişkin güvenlik kamerası görüntülerini de basına dağıttı.

Eylemciler arasında elinde tabanca olan üç kişi kamera görüntülerine yansıdı. Bir kişinin tabancayla havaya ateş etmesi de görüntülere yansıdı.

Polis tarafından dağıtılan görüntülerde, bir kişinin elindeki poşetten çıkardığı pompalı tüfekle art arda havaya ateş açıyor.

Görüntülerdeki kişiler ve silahların Karamanoğlu'nun ölümüyle ilgisi olup olmadığı ise Kriminal Polis Laboratuvarı incelemesinden sonra belli olacak.

ulusalkanal.com.tr