Gazze bombalanırken bakın Erdoğan ne yapıyordu!

İsrail'in Gazze saldırısı devam ederken AKP İstanbul İl Örgütü lüks bir iftar organizasyonuna imza attı. Başbakan Tayyip Erdoğan, ihtişamlı iftar sofrasında ünlülerle poz verdi.

Gazze bombalanırken bakın Erdoğan ne yapıyordu!

İsrail jetleri ve topçu birlikleri Gazze'yi bombalarken Başbakan Tayyip Erdoğan sanatçılarla iftar pozu verdi.

Filistin kan ağlarken AKP İstanbul İl Teşkilatı Yenikapı'da görkemli bir iftar yemeğine imza attı. Lüks organizasyonda sofraların ihtişamı katılan isimlerin yüzünü güldürdü.

Başbakan Erdoğan iftar yemeğine Eşi Emine Erdoğan ile birlikte katılırken, AKP Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da iftarda hazır bulundu.

Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı programını açıkladığı toplantıya katıldıkları için yoğun eleştiri alan şarkıcılar da lüks iftar sofrasındaki yerlerini aldı. Orhan Gencebay, Bülent Ersoy, Murat Göğebakan gibi bilinen isimlerin yanı sıra Yavuz Bingöl'ün de AKP sofrasına eşlik etmesi dikkat çekti.

Onlarca çeşit yemek ve tatlının ikram edildiği iftar programına 6 bin kişi katıldı. İftarda iş adamları Yıldırım Demirören ve Ferit Şahenk ile Fehmi Koru ve Fatih Çekirge gibi isimler de AKP'yi yalnız bırakmadı.

İftar yemeğinin ardından Başbakan Erdoğan programa katılan ünlülerle birlikte kameralara poz verdi.

ulusalkanal.com.tr

AKP recep tayyip erdoğan israil Yenikapı gazze Ünlüler