Demirtaş'ın kaset iddiasına Gökçek'ten yanıt

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, elinde şantaj kasetleri olduğunu söyleyen HDP'li Selahattin Demirtaş'a yanıt verdi. "Kendisini mahkemeye verdim İnşallah barajı aşamayacak" diyen Gökçek, Demirtaş'ın Öcalan'ı tasfiye etmeye çalıştığını söyledi.

"Şantaj kasetleri var elinde. Kendi arkadaşlarını parti yönetimini şantajla kendi adaylığına mecbur ediyor." demişti HDP Eş Geneş Başkanı Selahattin Demirtaş.

İddianın muhatabı Melih Gökçek de cevap vermek için çıktı canlı yayına.

Demirtaş'ın iddiasını yalanladı. Gökçek, "Melih Gökçek’in elinde böyle tehdit ettiği tek bir kaset varsa kalkıp partinin en yukarıdaki yetkililerini dünyanın en onursuz insanıdır. Bu tamamiyle külliyen yalan. Kendisini mahkemeye verdim. Şimdi inşallah barajı aşamayacak" ifadesini kullandı.

Gökçek, ilginç sözler de sarf etti. Demirtaş'ın Öcalan'ı tasfiye etnek istediğini öne sürdü. Gökçek," Bunu ilk kez duyacaksınız. PKK'nın içinde şu anda üç grup var. Apo yanlıları, Demirtaş yanlıları ve Kandil yanlıları. Kandil tasfiye edildi, kandil olayları çıkararak ortalık karıştırıyor. Mesela Demirtaş'a gaz veriyor ve Apo'yu tasfiye etmek istiyorlar." dedi.

ulusalkanal.com.tr