Hatay'da İşçi Partisi rüzgarı

Seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren İşçi Partisi İstanbul Büyükşehir Başkan Adayı Levent Kırca bu kez soluğu Hatay'da aldı. Kırca, partisinin Defne ve Samnadağ Belediye Başkan Adaylarına destek için önce Hataylı'larla buluştu.

İşçi Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Levent Kırca, partisinin Defne ve Samandağ belediye başkan adaylarına destek vermek için Hatay'a gitti.

Levent Kırca'nın ilk durağı Samandağ'ın Mızraklı beldesi oldu. İşçi Partisi Samandağ Belediye Başkan Adayı Selim Kamacı ve Kırca'yı Mızraklı'da davullu zurnalı kalabalık karşıladı.

Kırca Samandağ'da yağan şiddetli yağmura espirili bir dille değindi. Samandağ Belediye Başkan adayı Kamacı da halkçı belediye için söz verdi.

Mızraklı'nın ardından yeni adres Defne oldu. Levent Kırca Defne Belediye Başkan adayı Dr. Cafer Özenir ile Sümerler pazarında yurttaşlarla bir araya geldi. Kırca, Türkiye Cumhuriyeti'nin yıkılmak istendiğini çarenin ise mücadeleden geçtiğini belirtti.

Defne Belediye başkan adayı Dr. Cafer Özenir de belediye yönetimlerinin halk adına yürütecek adaylara bırakılması gerektiğini söyledi.

ulusalkanal.com.tr

hatay işçi partisi LEvent Kırca samandağ defne