Aslan'lı yol yürüyüşü

Fenerbahçe, Pazar günü 1 milyon kişi ile Anıtkabir'e çıkarma yapmaya hazırlanıyor. Taraftar dernekleri 'Adalete Fener Yak' kampanyası kapsamında yapılacak yürüyüşe çağrı yaparak herkesi Aslan'lı Yol'a davet etti.

Aslan'lı yol yürüyüşü

Fenerbahçeliler, Anıtkabir'e yapılacak 'Adalete Fener Yak' yürüyüşüne kenetlendi.

Yürüyüş, aslanlı yoldan başlayıp önce mozoleye çelenk konulması, ardından da başkan Aziz Yıldırım’ın Anıtkabir özel defterine yazacağı mesajlarla sona erecek. Yıldırım'ın yazacakları ile çok önemli mesajlar vereceği bekleniyor. Peki Yıldırım o deftere ne yazacak? Bu bilgi sır gibi saklanıyor.

Ankara Fenerbahçe Derneği de, bir bildiri ile yürüyüşün amacını duyurdu. Dernek, sosyal medya hesaplarından bu duyuruyu yaparak tüm taraftarları Ankara’ya davet etti.

"Atam huzuruna geliyoruz. Biz Ankara Fenerbahçeliler Derneği olarak; Her türlü haksızlığa, çetelerin hukukuna, anti demokratik ve cumhuriyet karşıtı oluşuma dur demek için, bağımsız mahkemelerde adil yargılama için, renklerin kardeşçe ve birlikte mücadelesi için, bu oyunda yokuz demek için, Türkiye için, başkanımız Aziz Yıldırım, yönetim kurulumuz ve derneklerimiz ile Anıtkabir’e çıkıyoruz."

Fenerbahçe dernekleri ve taraftarları da pazar günü saat 14.00’te gerçekleşecek organizasyon için Türkiye’nin her yerinden Ankara’ya akın etmeye hazırlanıyor. Dernekler kendi organize edecekleri otobüslerle Anıtkabir önünde buluşacak ve Ata’nın huzuruna çıkacak. Sarı-lacivertliler, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e saygı gereği sloganlar atmadan Ata’nın mozolesine doğru yürüyecek Ve takımlarını Ata’nın huzurunda temsil edecek.

ulusalkanal.com.tr