Toplu tüketim mekanları tek tek denetlendi

Gıda Güvenliği Seferberliği kapsamında İstanbul'daki restoran, pastane ve kafeler denetlendi. Ekipleri denetimlerde mutfak, depo gibi yerlerde hijyen, evrak ve sıcaklık kontrolleri yaptı.

Toplu tüketim mekanları tek tek denetlendi

Toplu tüketim mekanları tek tek denetlendi.

Tarım ve Orman Bakanlığınca ülke genelinde gıda güvenliğini sağlamak için başlattığı denetimler devam ediyor.

Gıda kontrol görevlileri, İstanbul'un 39 ilçesinde restoran, pastane, kafe gibi toplu tüketim mekanlarını denetledi.

Ekipler, denetimlerde mutfak, depo gibi yerlerde hijyen, evrak ve sıcaklık kontrolleri yaptı.

İstanbul İl Tarım ve Orman Müdür Vekili Nazif Koca, yapılan denetimlerle ilgili bilgi verdi.

Koca, 2019 yılında 113 bin denetim yapıldığını söyledi.

ulusal.com.tr

gıda güvenliği