Bahçeli: Cumhur İttifakı’nın gereği neyse o yapılacaktır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kovid-19 önlemlerine uyarak MHP Genel Merkezi'nde MHP milletvekilleri ile buluştu. Gündem TBMM Başkanlığı seçimleriydi. Bahçeli, "Cumhur İttifakı’nın gereği neyse o yapılacaktır." dedi.

Bahçeli: Cumhur İttifakı’nın gereği neyse o yapılacaktır

MHP lideri Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde, milletvekilleri ile bir araya geldi. Toplantıya katılacak vekiller, salona ateşleri ölçülüp, dezenfekte edilerek, içeri alındı.

Kurmayları ile birlikte salona giren Bahçeli'nin de Kovid-19 tedbirlerine uyarak maske taktı. Toplantı sırasında milletvekilleri de sosyal mesafe kuralına uydı. Aralarında 1'er boşluk bırakarak, oturdu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Bahçeli'nin gündeminde TBMM Başkanlığı seçimleri vardı. Bahçeli: "TBMM Başkanı Seçimi'nde Cumhur İttifakı’nın gereği neyse o yapılacaktır." dedi.

Bahçeli, CHP'ye de tepkiliydi. "Nerede yalan varsa CHP oradadır" diyen Bahçeli, CHP'nin siyaseti yozlaştırdığını söyledi.

Bazı baro başkanlarının Ankara'ya yürüyüşüne de değindi. Bahçeli, "19 Haziran'da Ankara istikametli başlattıkları kaos yürüyüşü, buna CHP-HDP-İP'in aleni desteği sorumsuzluktur. CHP'nin, HDP'nin ve bazı baroların peş peşe muhtelif gerekçelerle yollara dökülmesi zamanlama itibariyle melanet bir tertibin, melun bir tezgahın varlığına delalettir" ifadelerini kullandı.

ulusal.com.tr

mhp devlet bahçeli Kovid19