'Bedelli için acil'

Bedelli askerlik çıktı, "bedelli için acil" başlığıyla verilen satılık ilanları arttı. Yalnızca bir sitede ilan verenlerin sayısı 300'e yaklaştı. İzmir'de de bir inşaat firması kampanya başlattı. Kampanyanın adı "Bir ev alana bedelli askerlik bedava".

'Bedelli için acil'

Bedelli askerlik haberi, satılık ilanlarını uçurdu. Haberin çıktığı 2 Aralık'tan bu yana, yalnızca bir ilan sitesinde "bedelli için acil" başlığıyla ilan veren kullanıcı sayısı 300'e yaklaştı.

sahibinden.com verilerine göre, bedelli ücretini ödeyebilmek için satılığa çıkarılan ürünlerin ilk sırasında vasıta geliyor.

Bedelli ödemeleri için vasıtanın yanı sıra, emlak, arsa, işyeri ve alışveriş kategorilerinde de ilanlar yer alıyor. İlanların sayısında da önemli bir artış yaşanması bekleniyor.

"Bedelli askerlik nedeniyle satılık" olduğu belirtilen ve sayısı 300’e yaklaşan ilanların 227’si vasıta kategorisinde bulunuyor. Satılık ilanlarına göre, en fazla ilanın olduğu il İstanbul. Otomobillerin ortalama satış fiyatları ise 22 bin 850 lira.

İzmir'de de bir inşaat firması ilginç bir kampanya başlattı. Firma, daire alan kişinin bedelli askerlik ücretinin karşılanacağını açıkladı. 6 katlı binanın 12 dairesi bu kampanyaya ayrıldı.

ulusalkanal.com.tr