Beşiktaş'ta kalmak istiyor!

Beşiktaş'ın kalecisi kaptan Tolga Zengin, Beşiktaş'ta kalıp Avrupa başarısı yakalamak istediğini söyledi. Küçük öğrencilerle bir araya gelen Tolga Zengin, Çanakkale Zaferi'ni de andı.

Beşiktaş'ta kalmak istiyor!

Beşiktaş’ın Kaptanı Tolga Zengin, öğrencilerle bir araya geldi. Küçük sevenlerinin sorularını yanıtlayan Zengin, Beşiktaş’la Avrupa'da başarı yakalamak istediğini söyledi.

"Ben de Türkiye’yi Avrupa’da temsil etmek isterim ama şuan oynadığım kulüp de çok büyük bir camia. Severek oynadığım bir kulüp. Beşiktaş'la Avrupa’da başarı yakalamayı daha çok isterim. Ondan sonrası dediğim gibi ilerleyen dönemlerde düşünülecek konu. Şuan kafamda şu takımda oynayayım diye bir düşüncem yok. Sadece işime konsantre oluyorum"

Başarılı kaleci, unutamadığı maçları açıkladı.

"İlk defa katıldığım Şampiyonlar Lig’inde çok güzel bir galibiyet almıştım. Benim de diğer arkadaşlarım gibi galibiyette payım vardı. Onun haricinde Beşiktaş transferim sonrasında ilk maçımı Trabzonspor’a karşı oynamam oldu. Bunlar unutamayacağım maçlardır"

Tolga Zengin, futbolda örnek aldığı isimlerden birinin Şenol Güneş olduğunu söyledi.

"Benim için çok önemli bir insandır. Hem insanlık anlamında, hem teknik direktörlüğü ve başarıları anlamında örnek aldığım kişidir. Kalecilik yönünden Rüştü Reçber’i örnek alırım. Çok özel yeteneği olan bir kaleciydi"

Zengin, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin önemine de değindi.

"Türkiye’nin çok büyük bir zaferi bugün bizim için. Böyle bir günde, Türkiye’nin geleceği ile olmak çok güzel. Seyit Onbaşı’nın önünde röportaj yapmak çok güzel. Dediğimiz gibi, bu ülkenin nasıl kurulduğunu, ne zorluklarla temellerinin atıldığını unutmamak lazım. Atalarımız yad etmemiz lazım"

ulusalkanal.com.tr