İstanbul'da sokak ortasındaki vahşetin görüntüleri ortaya çıktı

Yüzleri maskeli teröristler İstanbul'da sokak ortasında bir kişiyi aracından indirerek yerlerde sürükledi. Aracı ateşe veren saldırganlar sürücüyü silahla vurarak kayıplara karıştı.

İstanbul'da sokak ortasındaki vahşetin görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul Sultangazi'de maskeli teröristlerin bir otomobili ateşe vererek sürücüsünü yol ortasında silahla vurduğu vahşetin görüntüleri ortaya çıktı.

Yüzleri maskeli teröristler seyir halindeki bir aracı durdurarak sürücüyü aşağı indiriyor. Görgü tanıklarının yapmayın uyarılarına karşın saldırganlar sürücüyü yaka paça yerde sürüklüyor. Bu sırada şahısa ait araç ateşe veriliyor.

Bir saldırganın itiraz eden yurttaşlara "polisle konuşurken gördüm" dediği duyuluyor. Teröristler yolun ortasına sürükledikleri kurbanın üzerine silahla ateş açarak kayıplara karışıyor.

Teröristlerin kaçarken slogan attıkları duyuluyor ancak ne söyledikleri anlaşılmıyor. Bir süre sonra yanan araç olay yerine gelen ekiplerce söndürülüyor.

17 Şubat gecesi yaşandığı öğrenilen olayda yaralanan kurbanın hastanede tedavi altına alındığı durumunun iyi olduğu belirtildi.

ulusalkanal.com.tr

İstanbul'da sokak ortasındaki vahşetin... paylaşan: ulusalkanal

istanbul görüntüleri ortaya çıktı