Erdoğan, Melih Gökçek ve Ahmet Edip Uğur ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile görüştü. Erdoğan, Melih Gökçek'ten önce Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile de görüştü. İddialara göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin'i de Ankara'ya çağırdı. Erdoğan'ın Şahin'in de istifasını isteyeceği iddia ediliyor.

Erdoğan, Melih Gökçek ve Ahmet Edip Uğur ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de istifası gündeme olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile görüştü.

CNN TÜRK'teki Hande Fırat'ın sunduğu Gece Görüşü programına katılan gazeteci Abdülkadir Selvi, "Bu görüşmeden sonra Gökçek'in makul sürede istifa edeceğini düşünüyorum" dedi.

Erdoğan, Melih Gökçek'ten önce Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile de görüştü.

Saat 19.30 sularında başlayan görüşmenin içeriğine dair bir şey açıklanmasa son günlerde gündemde olan 'istifa' tartışmalarıyla ilgili olabileceği değerlendiriliyor.

Ayrıca görüşmede Başbakan Binali Yıldırım'ın da olduğu iddia edildi. Erdoğan ve Yıldırım'ın saat 19.30'da planlı bir görüşme gerçekleştirecekti.

Melih Gökçek'ten görüşme sonrası açıklama

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Beştepe'deki görüşmesinin ardından Twitter'dan açıklama yaptı.

Melih Gökçek'in Twitter hesabından yaptığı o açıklama;

Dün gece sayın Cumhurbaşkanımdan randevu talep etmiştim.... Bu gece görüştük...

Sayın Cumhurbaşkanıma Külliye'nin karşısına yapılacak müze ile ilgili projenin tüm detaylarını sundum...

Ayrıca Büyükşehir'in devam eden projeleri konusunda çeşitli bilgiler verdim... Kamuoyunun bilgisine...​

'Erdoğan, Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin'i de Ankara'ya çağırdı' iddiası

İddialara göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin'i de Ankara'ya çağırdı. Erdoğan'ın Şahin'in de istifasını isteyeceği iddia ediliyor.

Ayrıntılar gelecek...

melih gökçek