Galatasaray taraftarlardan özür diledi!

Galatasaray kulübü, Chelsea karşısındaki kötü futbolun eleştirilmesi üzerine bir açıklama yaparak taraftardan özür diledi. Sarı-Kırmızılı yönetim, kalan 9 haftada şampiyonluk mücadelesine tüm güçleri ile devam edeceklerinin altını çizdi.

Galatasaray taraftarlardan özür diledi!

Galatasaray Kulübü, eleştirilerin ardından resmi internet sitesinden yazılı bir açıklama yayınladı. "Dokuz Hafta" başlığıyla yayınlanan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

"Bu yıl ki Şampiyonlar Ligi maceramıza Stamford Bridge'teki son doksan dakikayla veda ettik. Tüm Galatasaraylıları; bu sonuçtan çok, takımın ortaya koyduğu dirençsiz ve mücadelesiz futbolun hayal kırıklığına uğrattığının hepimiz farkındayız. Bu eleştirilerden herkes gereken dersi çıkaracaktır elbette. Unutulmamalı ki, Galatasaray'ın her yıl Avrupa'da yarışma hakkına sahip olması bile, Türk futbolu ve taraftarlarımız için başlı başına gurur kaynağıdır. Bundan böyle, Galatasaray armasına yakışır biçimde savaşmaları için oyuncularımızın yanında olacağız. Ligin sonuna kadar sahamızı kapattırmamak için hep birlikte gereken özeni göstereceğiz. Her sonuca açık olan futbolda, dördüncü yıldız Kaf Dağı'nın ardında değildir. Tek tek isimleri sayıldığında rakiplerinin hayal bile edemeyeceği bir kadroya sahip olan Galatasaray, taraftarıyla kenetlendiğinde Türkiye'nin en büyük gücü olduğunu bir kez daha ispatlayacaktır. Yine unutulmamalı ki; "Savaşı kaybetmek bir şeyi, cesareti kaybetmekse her şeyi kaybetmektir."

ulusalkanal.com.tr