Öncü Gençlik'ten üye atağı: 412 genç daha ''Vatan'' saflarına katıldı

Vatan Partisi Öncü Gençlik 412 yeni genci daha ''Vatan'' saflarına kattı. Üye atağına başlayan Öncü Gençlik, Edirne'den Mardin'e, Ankara'dan Şırnak'a kadar birçok ilden yeni genç ile buluştu. Ulusal Kanal'a konuşan yeni üyeler, neden Vatan Partisi'ne katıldıklarını anlattı. Gençler, Türkiye'nin ekonomik ve siyasi sorunlarını çözecek tek programın Vatan Partisi'nde olduğunu vurguladı. Öncü Gençlik Genel Başkanı Ferdi Tanhan da, yeni üyelere ''Türk milletinin fedailer müfrezesine üye oldular'' sözleriyle seslendi.

Öncü Gençlik'ten üye atağı: 412 genç daha ''Vatan'' saflarına katıldı

Haber: Seda Akyüz

Türk gençliği Vatan Partisi Öncü Gençlik saflarında birleşiyor. Üye atağıyla 412 genç daha Vatan Partisi'ne katıldı.

Vatan Partisi Öncü Gençlik 2020 yılının son aylarında büyük bir üye atağı başlatmıştı. İstanbul'dan Mardin'e, Ankara'dan Şırnak'a, İzmir'den Konya'ya kadar Türkiye'nin dört bir yanında büyüyen üye atılımında 412 yeni genç Vatan Partisi saflarına katıldı.

Ulusal Kanal'a konuşan Öncü Gençlik Genel Başkanı Ferdi Tanhan, üye atağına ilişkin son durumu paylaştı. 2021 yılında daha da büyüyeceklerini belirten Tanhan, üretim devrimini tamamlayacak gençliğin yeni yıla umut olacağını ifade etti:

''Kimse 2020 kötü geçecek diye düşünmesin. Türk milleti büyük umutlara gebe. Bugün bütün sorunların çaresi Vatan Partisi. Vatan Partisi 2B köylülerinden çek senet borçlularına, imar barışı mağdurlarına, işsize, işçiye, sanayici, esnafa çözüm bulacak parti olduğu için büyüyor. Türkiye'yi bağımsızlığa kavuşturacak 412 arkadaşımız VP katıldı.''

Vatan Partisi saflarına katılan yeni genç isimler de Ulusal Kanal'a konuştu. Neden Vatan Partisi'ne katıldıklarını anlattı.

vatan partisi Doğu Perinçek öncü gençlik