PKK, İstanbul'da can aldı

İstanbul Küçükçekmece'de, ortalığı savaş alanına çeviren PKK'lı grup bir yurttaşı katletti. Yoldan aracıyla geçen Kahraman Kömürcü, PKK'lıların ateşi sonucu yaşamını yitirdi.

PKK, İstanbul'da can aldı

Güneydoğu'da hendeklerle halkın yaşamını güçleştiren PKK, İstanbul Küçükçekmece'de bir can daha aldı.

Olay Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde yaşandı. Akşam saatlerinde, PKK'ya bağlı YDG-H üyesi bir grup yasa dışı gösteri düzenledi. Eylemde ortalık savaş alanına döndü. Yola barikat kurup, sokağ ateşe veren grup, bölücü terör örgütü lehine slogan attı.

Bu sırada olayın yaşandığı Şahin Caddesi'nden otomobiliyle geçen 22 yaşındaki Kahraman Kömürcü, tabanca ile açılan ateş sonucu vuruldu. Yaralanan Kömürcü direksiyon hakimiyetini kaybetti, araç takla attı. Kahraman Kömürcü yaşamını yitirirken araçta bulunan bir kişinin de hafif yaralandığı öğrenildi.

Olay yerinde inceleme başlatan polis, 3 kişiyi gözaltına aldı. Katil zanlısının yakalanması çalışmaları devam ediyor.

MOLOTOF KURBANI SERAP'IN AKRABASI

Ömer Aşık, 2009 yılında Küçükçekmece’de otobüse molotof atılması sonucu çıkan yangında yaşamını yitiren lise öğrencisi Serap Eser’in de uzaktan akrabaları olduğunu söyleyerek, "Bu sadece kendi ailemizden 3 kişinin başına gelenler. Bir tanesi yakılarak öldürüldü gencecik kız, bir tanesi darp edildi, şimdi de çocuk vuruldu. O çocukların hepsi ellerimizde büyüdü, gariban tertemiz insanlar" dedi.

TABUTU BAYRAĞA SARILDI

Kahraman Kömürcü’nin Türk bayrağına sarılı cenazesi, ikindi vakti kılınan namazın ardından Kanarya Mezarlığında toprağa verildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltında bulunuyor.