Hastane değişiyor! Hekimoğlu 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hekimoğlu 11. bölümde neler oldu?

Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu, dün akşam yeni bölümü ile ekranlardaydı. İpek'in Ateş için çabası en üst noktada, Ateş'in de hastaları için çabası en üst noktasındadır. Hekimoğlu 12. bölüm fragmanı yayınlandı! Hekimoğlu 11. bölümde neler oldu?

Hastane değişiyor! Hekimoğlu 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hekimoğlu 11. bölümde neler oldu?

Hekimoğlu 11. Bölümde Hekimoğlu, taburcu olmaması için ısrarcı olduğu ve mafyanın koruduğu hastanın kendinden habersiz hastaneden alındığını öğrenince olaylar çıkmaza giriyor. Mahkeme kararıyla Vahap'ın taburcu ettiği hasta Hekimoğlu'nu zor duruma düşüyor. Bu durum Hekimoğlu'na ekibinden birinin kendisini Vahap'a ispiyonladığını düşündürüyor. Hekimoğlu, ekibini mercek altına alır ve ispiyonlayanı bulmaya çalışır.

Genelde aynı fikirde olan Zeynep, taburcu olması gereken hastayla aynı fikirde olmayınca hoşlanması gün yüzüne çıkar. Emre, bu detayı gözünden kaçırmayınca Zeynep'i sıkıştırır. Hekimoğlu'ndan hoşlandığını itiraf eden Zeynep, Emre'yi bir hayli şaşırtır.

Aralarındaki anlaşmazlığı sonuça erdiren hasta yakını, Ateş'e son model bir otomobil hediye ediyor! Ateş ve Orhan hediyenin albenisi karşısında küçük dillerini yutuyorlar. Arbaya atlayıp İstanbul'un tozunu, dumana katıyorlar.

Ateş, öyle bir vakayla karşılaşır ki adeta mafyanın ortasına düşer. Hekimoğlu, komaya giren hastanın abisi tarafından tehdit edilir. Mafyanın isteği ise hastanın iyileşmesi dahilinde taburcu olmamadır. Peki ya bir anda komadan çıkan hasta, Hekimoğlu'nu zor durumda bırakacak mı?

Ateş, masasında bulduğu zarfı kimin bıraktığının peşine düşer ve hastanede ortalık karışır. Çünkü Hekimoğlu, mahkeme kararınca verilen hastaya bakmak istemez. Ateş'in bu tepkisine karşı Vahap ve İpek, Hekimoğlu'yla bir hayli uğraşacaktır. En çok da İpek, Hekimoğlu'nun rahat tavırlarından dolayı Vahap'ın karşısında zor durumda kalır.

Yeni yönetim kurulu başkanı olan Vahap, Ateş hakkında işten kovacak bilgi topluyor! Ateş hakkındaki şikayetleri belgeleyip, hastanedeki çalışanlarla eline koz olabilecek bilgileri derliyor. En son olarak da işine yarayabileceği bir durum yakaladığını düşünse de Ateş gerekli cevabı Vahap'a veriyor ve bilgisizliğini yüzüne vuruyor...

Hasta yakını tarafından Emre'ye atılan tokatın bedeli ağır oluyor. Hastanın tedavisi yapılırken Emre'nin söyledikleri ortamı geriyor. Hastanın abisi Emre'nin sözlerine karşılık ona tokat atınca ortalık buz kesiyor. Bu durumu içine sindiremeyen Emre artık bu hastayla ilgilenmeme kararı alıyor. Ancak olanlardan sonra Zeynep, Ateş'e bu durumu anlatmadan edemiyor. Emre'ye yapılanı öğrenen Ateş, kendince bir yöntemle mafyayı adeta dize getiriyor.

Ateş'in hastasını iyileşmeden taburcu eden Vahap, beklenmedik bir sonla karşı karşıya kalıyor! Ateş'ten habersiz taburcu edilen hasta, aniden fenalaşarak geri getiriliyor. Ateş tam da bunun hesabını İpek ve Vahap'ta sorarken bu olayın patlak vermesi olayların gidişatını değiştiriyor. Vahap, Ateş'in haklı çıkması sonucunda ne yapacağını bilemiyor.

İpek, Hekimoğlu'nu Vahap'a karşı korumak için elinden geleni yapıyor.Vahap, Ateş'in departmanının sürekli zarar ettiğini ve bu durum açıklanmazsa ya İpek'i ya da Ateş'i kovacağını söylüyor. İpek ise Ateş'in ne kadar iyi bir doktor olduğunu ve hastaneye sağladığı faydaları tek tek not ediyor. Vahap'la karşı karşıya gelen İpek, son sözünü söylüyor. Ancak Vahap'ın bir şartı daha var... Vahap'ın istediği bu şartla hastanede gerçekten bir şeyler değişecek!

HEKİMOĞLU 12. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

Hekimoğlu