Aslı Tarhan yazdı: Vicdanlar baraj tanır mı?

Aslı Tarhan yazdı: Vicdanlar baraj tanır mı?

Bugün kullanmak için tek bir oy hakkım var benim. 21 yaşında vicdanı hür, fikri hür Aslı'nın kullanacağı tek bir oy.

Gönül rahatlığıyla, hatır işi için değil, el emeği göz nuru partim Vatan Partisi'ne oyum. Yılların emeğiyle örülen, büyüklerimizin gözünün nuru, gençlerin bütün enerjisini 3 aydır durmadan yorulmadan harcadığı partidir partimiz.

Hazine yardımı almadan, halkın, destekçilerinin, yüreği pek, cesur, öncü kitlesinin yardımı ile, az zamanda çok büyük şeyler başaran, büyük çınardan devraldığı ufak fidanını 15 Şubat 2015 tarihinden itibaren ilmek ilmek dokuyan partidir partimiz.

15 Şubat 2015 tarihinde görkemli bir kurultay gerçekleşti. Genel Başkanımız Doğu Perinçek'in şu cümlesiyle açtık kurultayımızı;

"ÖZGECAN ASLAN'I ALEVLER İÇİNDE, ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA BIRAKMANIN UTANCIYLA ARENA'DA TOPLANMIŞ BULUNUYORUZ"

Gözümüzün yaşı henüz yerindeyken, bu cümleyle tüylerimiz diken diken dinledik Doğu Perinçek'i. Kafamı çevirip baktım, kim var o kürsüde diye, 72 yaşında, beyaz saçlı bir vatan fedaisi gördüm, bakın bu güven duygusudur.

Bu güven duygusuyla birlikte Ankara Arena'daki 20.000 kişiyle tek yürek, tek yumruk VATAN diye haykırmak, bakın bu onurdur.

15 Şubat'ın ardından, bu emekçi parti, 1 dakika bile kaybetmeden seçim çalışmalarına başladı. Bir partide en üst kademesinden, üyesine, yemeğimizi yapan emektar ablalarımızdan destekçilerimize kadar fedailik kültürü nasıl bu kadar yerleşir ben gözlerimle izledim.

72 yaşında dur durak dinlemeden il il gezen Doğu Perinçek mi dersiniz, yine 70li yaşlarında gece çalışmalarına katılan, sabah 8lere kadar çalışan Sunal abi mi dersiniz.. Herkesin emeğidir partimiz.

Doğu Perinçek Adana mitinginde çok büyük bir laf etti..

"Vicdanlar baraj tanır mı?"

Vicdanlar baraj tanımaz değerli dostlar. Unutmadık! Hamile karısıyla birlikte pazara giderken sırtından hain bir kurşunla vurulan askerimizi unutmadık.

Unutmadık!

Zorbalık alıp başını yürüdüğünde, suçlamasını bilmeden yıllarca Silivri zindanlarında kalan, Yarbayımız Ali Tatar'ı, Kuddusi Okkır'ı ve daha nicelerini biz unutmadık..

Unutmadık!

Büyük emperyalistler Ortadoğu'yu kana bularken, biz yine oradaydık. Komutan Beşar Esad'ın yanından seslendik. Komşulara terör ihracına son! Ortadoğu'da barış, Batı Asya Birliği dedik.

Unutmadık!

Abdullah Cömert, Ethem Sarısülük, Ahmet Atakan, Mehmet Ayvalıtaş, Ali İsmail Korkmaz, Berkin Elvan, kardeşlerim, sizi de unutmadık. Haziran'ı hükümet yapacağız dedik. Sözümüz söz!

Unutmadık!

Mustafa Kemal Atatürk'ün Bandırma Vapuru'na binerkenki kararlılığı bilincimizden hiç ayrılmadı. Biz bu ülkenin Bandırma Vapuru'yuz dedik.

Unutmadık!

Cumhuriyet'i çeşitli yalanlarla mahkum etmeye çalışan karanlığı ve ona çanak tutanları unutmadık. Bu karanlığın üstüne yürüdük. İsviçre'de Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nde onları mahkum ettik. Zindanlarda bile onlara rahat yüzü göstermedik.

Unutmadık!

Hrant Dink'i unutmadık. F Tipi örgütle savaşmak Tayyip Erdoğanlarla savaşmaktır dedik. Gladyoyla savaşı bir an olsun bırakmadık. Korkulu rüyaları olacağız, olduk, oluyoruz.

Unutmadık!

Soma'yı, Ermenek'i, SEKA işçilerini, TEKEL işçilerini, Yatağan işçilerini, Tuzla cam işçilerini, Renault işçilerini, Gebze belediye işçilerini hiç unutmadık. Emeğin, emekçinin iktidarını kuracağız dedik. Sözümüz söz!

Unutmadık!

Kalleşin kim olduğunu aklımıza mıh gibi kazıdık. Türk Kürt kardeştir, Amerika kalleştir diye bağırdık Hakkari'den.

İşte bu yüzden benim vicdanımda Vatan Partisi, gözümün bebeği partim barajı çoktan aştı. Sıradan bir söylem değil, Vatan Partisi adım adım, ilmek ilmek iktidara yürüyor. Ben ise, bugün partime basacağım oyun onuruyla gururuyla, mücadeleden bir an olsun kopmadan, yılmadan, yorulmadan yaşayacağım günler için koyduğum bu tuğlanın hazzıyla başımı yastığa koyacağım.

"Bu seçim için ....'e oyumu vericem" diyenler. İyi düşünün. Mesele onur meselesidir. Vatanımız onurumuzdur. Milliyetçisini, sosyalistini, halkçısını, devrimcisini Altı Ok Programı'nda birleştiren parti Vatan Partisi'dir. Vatan Partisi, yurtseverlerin, Atatürkçülerin, emekçinin, Kuzey'dekinin, Güney'dekinin, öğrencinin, öğretmenin ortak paydasıdır. Vatan hepimizin ortak paydasıdır.

Benim vicdanım baraj tanımadı. Bugün kaç oy alırsa alsın, benim partim doğrudur. Gerisini eğriler düşünsün.

Aslı Tarhan

ulusalkanal.com.tr