İki ilde FETÖ operasyonu: 40 gözaltı - Tekirdağ ve Trabzon haberleri

İki ilde FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonda toplamda 40 kişi gözaltına alındı. Tekirdağ'da yapılan operasyonda haklarında yakalama kararı bulunan 22 'FETÖ ablası' yakalanırken, Trabzon'da da 18 kişi gözaltına alındı.

İki ilde FETÖ operasyonu: 40 gözaltı - Tekirdağ ve Trabzon haberleri

TEKİRDAĞ'DA 22 'FETÖ ABLASI' GÖZALTINA ALINDI

TEKİRDAĞ merkezli FETÖ/PDY'nin ablalarına yönelik soruşturma kapsamında haklarında yakalama kararı çıkarılan 42 şüpheliden 22'si gözaltına alındı.

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PDY'nin ablalarına yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında 42 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri hakkında yakalamak kararı verilen 42 şüpheli için 9 ayrı ilde operasyon düzenledi. Operasyonlarda şu ana kadar 22 şüpheli gözaltına alınırken, diğerlerini yakalamak için çalışmalar sürüyor. Gözaltına alınan 22 şüphelinin Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları sürüyor

TRABZON'DA 18 GÖZALTI VAR

TRABZON'da gerçekleştirilen Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, 18 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, haklarında örgüte üye oldukları suçlamasıyla gözaltı kararı çıkarılan 18 kişinin Yomra ilçesindeki ev ve işyerlerine sabah saatlerinde baskın yaptı.

Soruşturma kapsamında, aralarında gazete ortağı ile çalışanı, çok sayıda esnaf ve işadamının yer aldığı şüphelilerin ev ve işyerinde arama yapıldı. Belge, evrak ve dijital cihazlara el konuldu. Gözaltına alınan 18 kişinin sorgulaması sürüyor

ulusalkanal.com.tr

fetö trabzon Tekirdağ gözaltı