Çorum'da sele kapılan işçi hayatını kaybetti

Türkiye bir taraftan yazı yaşarken bir tarafta selle boğuşuyor. Çorum ve Erzurum'da sağnak yağışlar sele neden oldu. Kötü haber Çorum'dan geldi. Sele kapılan belediye işçisi Serdar Arslan hayatını kaybetti.

Çorum'da sele kapılan işçi hayatını kaybetti

Çorum’un Osmancık ilçesinde etkili olan sağnak yağış bir işçinin canına mal oldu. Sele kapılan belediye işçisi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İlçede etkili olan yağış yaşamı felç etti. Tilim çayının taşması sonucu D-100 Karayolu trafiğe kapandı. Ulaşıma kapanan yolda araçlar kilometrelerce kuyruk oluşturdu.

Osmancık Belediyesi kapanan yolları açmak için çalışma başlattı. Ancak talihsiz bir kaza yaşandı. Belediye İşçisi Serdar Arslan, metrelerce sürüklendikten sonra kanalizasyon şebekesine düştü. Arkadaşlarının ve vatandaşların yardımıyla çıkarılan talihsiz işçi, tüm müdahalelere rağmen hastanede yaşamını kaybetti.

Sağnak yağışın sele neden olduğu bir il de Erzurum oldu. Dağdan inen sel suları birçok apartmanın bodrum katlarında su baskınlarına dönüştü.

Aniden bastıran sağnak yağış kentlerdeki alt yapı sorunlarını gözler önüne serdi. Organize Sanayi Bölgesinden geçen tren rayı sel sularına dayanamayarak çöktü.