30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Zafer Bayramı kutlamalarına Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde insansız hava araçlarıyla yapılan ışık gösterisi damgasını vurdu. Türk Milletinin kurtuluş destanı 300 İHA ile gökyüzüne yazıldı. Ebedi başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün Kocatepe silüeti göğe yansıtıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

İnsansız hava araçları ile Büyük Zafer kutlandı. 300 İHA gökyüzüne Türk Milleti'nin bağımsızlığını ve ebedi başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk'ü yansıttı.

Coşkuyla kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde adeta taçlandırıldı. İnsansız hava araçlarıyla düzenlenen dev ışık gösterisi görenleri büyüledi.

Göz kamaştıran görüntülere sahne olan gösteride, 300 İHA ile gökyüzüne "Bir milletin zaferi" sözü eşliğinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kocatepe'deki silüeti çizildi.

Türk milletinin Kurtuluş Savaşı'ndaki seferberliği, mücadelesi ve zaferini simgeleyen figürler, sesli anlatımla gökyüzüne yansıtıldı.

İHA'ların dev ışık gösterisi yaklaşık 12 dakika boyunca izleyenlere duygusal anlar yaşatı. Öncesinde ise Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Bando Komutanlığı ile Milli Savunma Bakanlığı Mehteran Birliği ve Armoni Mızıkası Komutanlığı’nca özel konser verildi.