Yetiştirdiği nohutları lösemili çocuklara gönderdi

Tarlasında yetiştirdiği nohutları lösemili çocuklara "şifa olsun" diye bağışladı. Şerafettin Acar, Burdur'da kızının kanserle mücadelesi döneminde lösemili çocukları yakından tanıma imkanı buldu. O günden sonra da kendisini LÖSEV ve çocuklara adadı. Lösemili çocukların sağlığına kavuşmasına destek için ağabeyiyle tarlasında yetiştirdiği nohutları bağışladı.

Yetiştirdiği nohutları lösemili çocuklara gönderdi

Kızı kanserle mücadele etti. O zorlu süreçte lösemili çocukları yakından tanıma imkanı buldu. O günden sonra da kendisini LÖSEV ve çocuklara adadı. Şimdi o çocuklara 'kan, can ve şifa olsun' diye ağabeyiyle tarlasında yetiştirdiği nohutları bağışladı.

Şerafettin Acar, Burdur'da yaşıyor. Yaklaşık 40 yıllık memur olan 63 yaşındaki Acar, kızı Büşra'nın 2011'de kanser olduğunu öğrendi. 3 yıl kadar süren tedavi sürecinde LÖSEV ile tanıştı. Vakfın zor günlerinde verdiği destekten etkilendi.

Kızının kanseri yenmesinin ardından Acar, kendisini adeta vakfa ve lösemili çocuklara adadı. Öyle ki, vakfın gönüllü Burdur temsilcisi de oldu.

Ailesinden kalan Göksöğüt köyündeki 8 dönüm tarlasına nohut ekti. Ağabeyi Mükerrem Acar ile hasadını yaptı. Traktörlerin üzerine lösemili çocukların fotoğraflarını asması da görenleri duygulandırdı. Yaklaşık yarım ton mahsulü lösemili çocuklara "şifa olsun" diyerek LÖSEV'e bağışladı.

Nohutları temizledikten sonra vakfın yemekhanesine göndermek için özenle çuvala doldurdu. Acar, lösemili çocukların beslenmesine az da olsa katkı sağlamanın mutluluğunu yaşıyor.

ulusal.com.tr

burdur lösev