Beyoğlu'nda iskele çöktü: Yaralılar var

İstanbul'da etkili olan fırtına, Harbiye'deki bir inşaat iskelesini uçurdu. İskele araç ve yaya trafiğinin olduğu Cumhuriyet Caddesi'ne çöktü. Çöken iskelenin altında kalan 3 vatandaş yaralandı. Yaralananlardan biri çocuk ve durumu ciddi.

Beyoğlu'nda iskele çöktü: Yaralılar var İstanbul'da etkili olan fırtına, Harbiye'deki bir inşaat iskelesini uçurdu. İskele araç ve yaya trafiğinin olduğu Cumhuriyet Caddesi'ne çöktü. Çöken iskelenin altında kalan 3 vatandaş yaralandı. Yaralananlardan biri çocuk ve durumu ciddi.

Bu görüntüler İstanbul Harbiye'de kaydedildi. Akşam üzeri, saatteki hızı 70 kilometrenin üstüne çıkan rüzgar bir inşaat iskelesini uçurdu.

Olayda 1'i çocuk 3 kişi yaralandı. Çocuğun sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Hastanede tedavi altına alınan çocuğun Suriyeli olduğu ve o sırada kaldırımda dilencilik yaptığı belirtildi.

Çok sayıda itfaiye ekibi ve ambulans kısa sürede olay yerine gitti. Bölge güvenlik çemberine alındı. Görgü tanıkları olay anını anlattı.

Olay sırasında iskelede çalışan işçinin olmaması faciayı önledi. İskelenin ağaçların üzerine devrilmesi de büyük bir zararı engelledi.

6 araç çöken iskelenin altında kaldı.

HABER: DENİZ ÇAĞLAYAN

KAMERA: ŞENGÜL DERİN - BÜLENT ÜNAL

ulusalkanalc.om.tr