AK Parti'den ABD'deki eylemlerle ilgili açıklama

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu, uzun bir aradan sonra ilk kez yüz yüze toplandı. Toplantının ardından AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, iç ve dış gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

AK Parti'den ABD'deki eylemlerle ilgili açıklama

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu, uzun bir aradan sonra ilk kez yüz yüze toplandı. Toplantıda parti içi konuların yanı sıra salgın ve normalleşme süreci görüşüldü.

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, Siyasi Partiler ve Seçim Kanunu ile barolarda yapılması planlanan değişikliklerin de MYK’da değerlendirildiğini söyledi.

Ömer Çelik, salgın sürecinde çeşitli provokatif girişimlere şahit olduklarını söyledi. “Türkiye'de provokasyon mevsimi kapanmıştır” dedi.

Amerika Birleşik Devletleri’nde devam eden protestolara değinen Çelik, eylemlerde dile getirilen eşitlik talebini doğru bulduklarını belirtti. Çelik, Türkiye’yi şiddet olaylarına destek vermekle suçlayan İsrail basınına da tepki gösterdi.

AK Parti sözcüsü Çelik ayrıca İsrail’in, işgal altındaki Batı Şeria'yı ilhak planıyla ilgili olarak da “vahşi bir adımdır, şiddetle reddediyoruz” dedi.

ulusal.com.tr

ak parti Ömer Çelik