Tayyip Erdoğan'ın gelişiyle Manisa neye uğradığını şaşırdı

Erdoğan toplu açılış törenlerine katılmak için Manisa'daydı. Erdoğan için kentte yoğun güvenlik önlemleri alındı. Neredeyse uçan kuşa bile izin verilmedi.

Tayyip Erdoğan'ın gelişiyle Manisa neye uğradığını şaşırdı

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonuyla sarsılan Başbakan Erdoğan'ı bindirilmiş kıtalar karşıladı. Bu da yetmedi, Erdoğan'ın mitingine maden işçileri zorla görütüldü.

İşçi Partisi Soma İlçe Başkanı Maşallah Delil, AKP Hükümeti'nin işçiye dolgu gözüyle baktığını söyledi.

“ Erdoğanlar Cumhuriyet mitinglerine bindirilmiş kıta diyorları. Kendileri işlçiler zorla görütüyorlar tehdit ediyorlar. İşçiye dolgu malzemesi gözüyle bakıyorlar”

Erdoğan’ın Manisa ziyareti öncesi merkez ve ilçelerde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Erdoğan kente gelmeden gözaltılar başladı. "Ne AKP ne Cemaat ikisini de çöpe at" pankartı açan 7 TGB'li gözaltına alındı.

Erdağan’ın konuşma yapacağı Cumhuriyet Meydanı’ına girişi olan bütün sokaklar bariyerlerle kapatıldı. Alan çevresindeki bilboardların ve ağaçların diplerinde bomba ve narkotik köpekleri arama yaptı.

Stadyum önü ve çevresi, Cumhuriyet, Mustafa Kemal Paşa Caddesi, Atatürk Bulvarı, Vilayet önü ve çevresi, Cumhuriyet Meydanı ile Cumhuriyet Meydanına açılan yollar trafiğe kapatılarak park yasağı getirildi.

Hastaneye, işe, alışverişe giden yurttaşlar güvenlik önlemleri karşısında şaşkına döndü, bariyerleri gören yurttaşlar, evine gitmek için başka çareler aradı.

Yeni evli bir çift de güvenlik önlemlerinden nasibini aldı. Nikah tarihi olarak bugünü seçen gelin ve damat nikahlarına yürüyerek gitmek zorunda kaldı.

ulusalkanal.com.tr