'Bu Türkiye'deki her oyuncu için bir mesaj'

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Hırvatistan ile 1 - 1 berabere kaldıkları karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa konuştu.

'Bu Türkiye'deki her oyuncu için bir mesaj'

Tecrübeli çalıştırıcı şunları söyledi;

"Oyuncularımı kutluyorum. Önemli bir mücadele verdiler. Grup favorisinden puan almak önemli bir başarı başlangıç için. Mücadele eden bir takımın başarılı olmaması mümkün değil.

Zaman zaman saha içerisinde iyi işler yaptık. Genç oyuncularımız oynadıkça daha iyi olacak. Muhakkak eksiklerimiz de var.

Ukrayna ve İzlanda maçlarını iyi sonuçlarla atlatabilirsek, gruptaki yolumuz açık olacaktır. Çok dikkat edilmesi gereken bir grup. Herkes herkesi evinde ya da deplasmanda yenebilir bu grupta.

Daha iyi oynamalıyız. Dünya yıldızlarının karşısına genç ve milli formaya aç oyuncularla çıktık. Bu Türkiye'deki her oyuncu için bir mesaj. Oynadıkça, daha da iyi hale geleceğiz."

HAKAN ÇALHANOĞLU

A Milli Takım'ın tek golünü kaydeden Hakan Çalhanoğlu ise, "Bugün iyi mücadele ettik. İyi defans yaptık. Gol attıktan sonra da iyi oynadık. İnsanların benden gol beklentisi var. Çok şükür ki bu akşam da gol attım. Umarım, devamı da gelir. Hırvatistan deplasmanından 1 puan almak kolay değil. İyi bir başlangıç yaptık, devamını getirmek istiyoruz. Türk halkına desteklerinden ötürü teşekkür ederim" diye konuştu.