Molotoflu saldırıda kadın polis yandı!

Şırnak Silopi’de PKK yanlısı bir grup yol kesmek istedi. Bayan polis memuru Zeynep Özçelik'in içinde bulundu araç durmayıp ilerleyince göstericiler sinirlendi. Araca atılan molotof kokteyli sonucu

Molotoflu saldırıda kadın polis yandı!

Şırnak Silopi’de dün akşam saatlerinde bir araya gelen yaklaşık 30 kişi, üçüncü Cadde üzerine barikatlar kurup lastik yakarak yolu trafiğe kapattı.

PKK lideri Abdullah Öcalan lehine sloganlar atan göstericiler, yoldan geçen araçlardakilere de kimlik kontrolü yapmaya başladı.

Bu sırada Silopi Emniyet Müdürlüğü’nde bekçi olarak görev yapan Nurettin Bal’ın kullandığı ve içinde polis memuru Zeynep Özçelik'in de bulunduğu otomobil göstericiler tarafından durdurulmak istendi.

Bekçi Nurettin Bal, otomobili durdurmayıp olay yerinden uzaklaştırmak isterken, öfkelenen göstericiler araca molotof kokteylleri fırlattı.

Otomobilden güçlükle kendilerini dışarı atan 3 kişi çevrede bulunanlar tarafından Nusaybin Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Alevler içinde kalan otomobilde bulunan polis memuru Zeynep Özçelik ağır yaralandı. Özçelik, ambulans helikopterle Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Baş ve vücudunun değişik yerlerinde ağır yanıklar bulunan Özçelik, tedavi gördüğü Diyarbakır’dan ambulans uçak ile GATA’ya sevk edildi

Polis, göstericileri tazyikli su ile dağıttırken saldırganları yakalamak için ilçede geniş çaplı operasyon başlattı.

ulusalkanal.com.tr