İstanbul'da tekne battı: 2 ölü, 2 kişi kayıp

Beylikdüzü Gürpınar açıklarında bir teknenin batması sonucu 2 kişi öldü, kurtarılan 1 kişi hastaneye kaldırıldı. Kayıp 2 kişinin ise arandığı bildirildi.

İstanbul'da tekne battı: 2 ölü, 2 kişi kayıp

Alınan bilgiye göre, içinde 5 kişinin bulunduğu tekne, liman açıklarında henüz belirlenemeyen bir nedenle battı.

Bunu gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine kurtarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerinin de katılımıyla arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Çalışma sonucu 2 kişinin cesedine ulaşıldı. Denizden çıkarılan cesetler, morga kaldırıldı. Kurtarılan E.K. Büyükçekmece Devlet Hastanesine kaldırıldı.

2 KİŞİYİ ARAMA ÇALIŞMALARI SABAH YENİDEN BAŞLADI

Kazada kaybolan 2 kişinin bulunması için çalışmalar sabahın erken saatinde yeniden başladı. Arama kurtarma faaliyetlerine dün gün ışığının kaybolmasıyla birlikte ara verilmişti. Ekipler denizdeki çalışmalarını sürdürürken sahilde bulunan kayıp yakınlarının endişeli bekleyişi de sürüyor.

Kayıplardan Koray Gökdeniz’in dayısı Ramazan Başaran arama çalışmalarının yetersiz olduğunu savundu. Başaran, "Dün akşam kayboldular. Olaydan sonra ulaşamadık. Hala aranıyor. Kurtarma çalışmaları yetersiz. Akşamdan beri buradayız. Bize 10 tane arama ve kurtarma botuyla müdahale edildiği söyleniyor. Biz olay mahallindeyiz. Tek botla arama kurtarma çalışması yapılıyor şu anda" diye konuştu.

# istanbul