Bekir Bozdağ'dan MİT TIR'ları açıklaması

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, sınır bölgesinde TIR’ları aranan Milli İstihbarat Teşkilatı’nın Türkiye Cumhuriyeti’nin hiçbir döneminde böylesi bir uygulamayla karşılaşmadığını söyledi. Meclis Genel Kurulu'nda konuşan Bozdağ, "Adana'da arama yapılmak istenen TIR'larla ilgili görüntülerden rahatsızız" dedi.

Bekir Bozdağ'dan MİT TIR'ları açıklaması

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Adana'da durdurulan ve içinde mühimmat yüklü olduğu iddia edilen TIR'larla ilgili açıklama yaptı.

Meclis Genel Kurulu’ndaki görüşmelerde milletvekillerinin sorularını yanıtlayan Bozdağ, "Türkiye Cumhuriyeti hiçbir dönemde böylesi bir uygulamayla karşılaşmadı" dedi.

Adana’da arama yapılmak istenen TIR’la ilgili görüntülerden rahatsız olduklarını söyleyen Bozdağ, "O TIR’larla ilgili Türkiye Cumhuriyeti’nin, MİT’in yaptığı görevle alakalı dış dünyaya, içeriye nasıl bir algı oluşturulmak istendiği de ortadadır." diye konuştu.

Bekir Bozdağ, Türkiye'nin terör örgütlerine yardım ediyormuş gibi bir algı oluşturulmaya çalışıldığını ancak hiçbir terör örgütüne yardım etmediklerini öne sürdü.

ulusalkanal.com.tr

MİT suriye bekir bozdağ adana Tır