Trabzonspor Mersin'e gitti

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Mersin'e gitti.

Trabzonspor Mersin'e gitti

Bordo-mavililer, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Shota Arveladze yönetiminde basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirdiği antrenman sonra havalimanına geçti. Kafile, ilk olarak Adana'ya, oradan da Mersin'e hareket edecek.

Türk Hava Yolları'na (THY) ait özel uçak ile saat 14:00'da Trabzon'dan hareket eden bordo-mavili kafilede sakatlıkları devam eden Onur, N'Doye, Mehmet Ekici, Alper Uludağ ve Uğurcan Çakır yer almadı. Erkan Zengin kart cezalısı olmasına rağmen takımla birlikte Mersin'e gitti.

17.RANDEVU

Trabzonspor ile Mersin İdmanyurdu yarın yapacakları karşılaşmayla birlikte 17. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne dek ligde ve kupada yapılan 16 maçta, bordo-mavililerin galibiyetlerde 9-2 üstünlüğü bulunuyor. 5 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor söz konusu maçlarda 27 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde ise 8 gol gördü.

Yarın Mersin Stadyumu'nda saat 20.00'da başlayacak olan müsabakayı Bülent Yıldırım yönetecek. Karşılaşma öncesi bordo-mavili ekibin muhtemel 11'i şöyle:

"Esteban Alvarado, Cavanda, Mustafa, Douglas Franco, Constant, Mbia, Okay, Özer, Marko Marin, Yusuf, Cardozo." İHA