Aydınlık yazarı Sabahattin Önkibar: Milletvekillerinin yarısı istifanın eşiğinde

Aydınlık gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar bugünkü yazısında "Bahçeli bu aralar neredeyse her gün, A, B, C diyor, tak-tak diyor, Cumhur ittifakı diyor. Çok sıkıştı çünkü milletvekillerinin yarısı istifanın eşiğinde." ifadelerine yer verdi

Aydınlık yazarı Sabahattin Önkibar: Milletvekillerinin yarısı istifanın eşiğinde

Aydınlık gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar, bugün 'Tayyip Bahçeli'yi böyle kapıya koyacak' başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Önkibar, yazısında, "Bahçeli bu aralar neredeyse her gün, A, B, C diyor, tak-tak diyor, Cumhur ittifakı diyor. Çok sıkıştı çünkü milletvekillerinin yarısı istifanın eşiğinde." ifadelerini kullandı.

Sabahattin Önkibar'ın yazısı şu şekilde:

Bahçeli bu aralar neredeyse her gün, A, B, C diyor, tak-tak diyor, Cumhur ittifakı diyor. Çok sıkıştı çünkü milletvekillerinin yarısı istifanın eşiğinde.

Tek ümidi AKP’nin kanatları altına girmek ve çöküşü ertelemek.

Ancak ne Tayyip Erdoğan ne de Partisi, Bahçeli’ye ittifak kurma bağlamında yeşil ışık yakıyor, durumu idare ediyorlar.

Dahası, AKP barajın indirilmesine olur vermiyor. Anayasa Komisyonu Başkanı Prof. Şentop bunu önceki gün resmen duyurdu.

Bu fotoğrafın okuması şudur:

Erdoğan seçim kararı alınana kadar Meclis’te Anayasa değişikliği sayısını elinde tutma adına Bahçeli’yi hoş tutacak ve akabinde ‘Ne halin varsa gör’ diyecek çünkü Cumhurbaşkanının seçmende karşılığı kalmayan Devlet Bahçeli’ye bir vefa borcu olmadığı için onun varlığı sebebiyle güneydoğu kökenlilerin oyunu kaybetme riskine girmeyecek.

ulusal.com.tr

erdoğan mhp AKP aydınlık Bahçeli sabahattin önkibar