Aydınlık yazarı Sabahattin Önkibar: Hulusi Akar'ın fotoğrafını kim niye sızdırdı?

Aydınlık gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın son günlerde basına yansıyan fotoğraflarını köşesinde değerlendirdi. Önkibar yazısında, "Hulusi Akar fotoğraflarının birden gündeme sokulması tesadüf değil operasyondur ve peşi gelecektir.. Bu servis olayı ile Akar TSK içindeki Atatürkçülerle karşı karşıya getirilmek mi isteniyor bunu yakında görürüz" ifadelerini kullandı.

Aydınlık yazarı Sabahattin Önkibar: Hulusi Akar'ın fotoğrafını kim niye sızdırdı?

Sabahattin Önkibar'ın Aydınlık gazetesindeki yazısının ilgili bölümü şöyle:

Birinci soru:

Tayyip Erdoğan son dönem nerede ise bütün yurt dışı gezilerine Hulusi Akar’ı niye götürüyor ki böyle bir teamül ne dünyada ne de birkaç ay öncesine kadar Türkiye’de vardı.

Darbe yapar diye korkup yanında taşıyor iddiası soyut bir komplo teorisidir.

Ancak Hulusi Akar bağlamında cevap arayan soru çok, mesela darbe komisyonuna ifade vermemesi kafa karıştırdı... Keza darbe gecesi diğer komutanlar kelepçeli ve gözü bantlı esir iken, onun darbecilerle çay içiyor olması ilginçti.

Ve malum servis olayı!

Hulusi Akar fotoğraflarının birden gündeme sokulması tesadüf değil operasyondur ve peşi gelecektir.. Bu servis olayı ile Akar TSK içindeki Atatürkçülerle karşı karşıya getirilmek mi isteniyor bunu yakında görürüz!.. Ancak Amerikalıların jargonu ile Akar artık topal ördektir...

ulusalkanal.com.tr

hulusi akar erdoğan tsk aydınlık gazetesi sabahattin önkibar