CHP'de istifa tartışması!

CHP içindeki ayrışma karşılıklı restleşmeyle devam ediyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu'nun “ulusalcıların istifası parti güçlendirir” şeklindeki sözlerine yanıt geldi. CHP Milltevetvekili Ümit Özgümüş, Bekaroğlu için "dağdan gelip bağdakileri kovmak için fetva veriyor" dedi. Uşak Milletvekili Dilak Akagün Yılmaz da “sonradan eklenenler istifa etsin” sözleriyle Bekeroğlu'na yanıt verdi.

CHP'de istifa tartışması!

Ulusalcı milletvekilerinin CHP'den istifa edip etmeyeceği tartışması sürüyor.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu'nun istifaların gelmesiyle ilgili “CHP zayıflamaz daha güçlenir” şeklindeki yorum parti içinde karşılıklı açıklamalara neden oldu.

Bekaroğlu'na CHP milletvekilleri Ümit Özgümüş ve Dilek Akgün Yılmaz sert yanıt verdi. Özgümüş Twetter hesaplarından “durumu dağdan gelip bağdakini kovuyor” ifadesini kullandı.

"Bekaroğlu, Ulusalcı kanat giderse CHP zayıflamaz güçlenir demiş. Sol ve laik kanat da giderse CHP daha da güçlenir mi acaba? CHP içi tartışmalar hakkında konuşabilecek son kişi Bekaroğlu,dağdan gelip bağdakileri (Ulusalcıları) kovmak için fetva veriyor.

Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz da istifa etmesi gereken kişinin Bekaroğlu olduğu imasında bulundu.

"CHPyi gerçekten güçlendirecek olan gerçek CHP'lilerin değil partiyi dönüştürmeye çalışan ve sonradan eklemlenenlerin istifa etmesidir."

ulusalkanal.com.tr