Hasan Atilla Uğur Edirne’de

Hasan Atilla Uğur Edirne’de

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Atilla Uğur Kırklareli’nin Babaeski ilçesinden sonra Edirne’ye gitti. Trakya’da konferansalar veren Hasan Atilla Uğur il, il ilçe ilçe gezerek halkı bilgilendiriyor. Trakya gezisinde Babaeskiden sonra Edirne’ye gelen Hasan Atilla Uğur Edirnelilere seslendi. Elit Balo Düğün salonunda yapılan konferansa Edirne ADD Başkanı Ahmet Yürük, Edirne Türk Ocakları Başkanı Yakup Öz, Edirne Belediyesi MHP Meclis Üyesi Ahmet Karagülle Şehit Aileleri Yard. Derneği Başkanı Faruk Çiftçi katıldı. Edirnelilere konuşan Hasan Atilla Uğur şunları söyledi.

Abdullah Öcalan İçerde Çıkmasın Diye Bedenimi Siper Ederim

Edirnelilere konuşan Hasan Atilla Uğur şunları söyledi. “ Gencecik insanlar şehit oldu. Gencecik insanlar gözünü kolunu bacağını kaybetti. Ne için kaybettiler, madem ki biz oraları peşkeş çekecektik. Şimdi malum iktidarı verdiği tavizler ve pazarlıklarla biz bu noktaya geldik. Neden bunlar yapılıyor. Türk milleti bu kadar aptal mı? Türk milleti buna nasıl izin verecek? Şimdi tutturmuşlar bebek katili prostat kanseri teşhisi ile efendim dışarıya çıkarılacakmış. Allah Allah biz daha öldük mü? Türk milleti bitti mi? Ben tek başımada kalsam o İmralı’nın kapısına yatarım, beni paramparça etmeden o katili oradan çıkarttırmam arkadaşlar. Bunu iyi bilin” dedi.

Konferansın ardında Edirne halkının sorulanı yanıtlayan Hasan Atilla Uğur ardından Vatan Partisi’ne üye olanlara rozetlerini taktı.

Haber: İmdat Şahin